LeEco Le Pro 3 are parte şi de scăpări în fotografii hands on, confirmate de LeEco drept autentice

853 ori
<b>LeEco Le Pro 3 are parte şi de scăpări în fotografii hands on, confirmate de LeEco drept autentice</b>Pe data de 21 septembrie, compania chineză LeEco urmează a prezenta oficial flagship-ul Le Pro 3 - un terminal care astăzi ni se prezintă în fotografii hands-on. După cum era de aștepta, avem de-a face cu un handset ce adoptă un corp metalic unibody și

Datele problemei devin tot mai clare când e vorba despre următorul flagship interesant din China. E vorba despre LeEco Le Pro 3, care a apărut în fotografii live la finalul acestei săptămâni. Şi asta după ce scăpase în randări, benchmark-uri şi altele.

LeEco Le Pro 3

Pe 21 septembrie va fi anunţat acest smartphone, care ar urma să aibă procesor Snapdragon 821 şi o versiune ce vine chiar cu 8 GB RAM. Handsetul e prezentat aici cu o carcasă metalică destul de glossy rotunjită şi aparent apare în mâna unui actor chinez, care a postat fotografiile pe Weibo. Pentru a confirma şi mai abitir scăparea, contul oficial Weibo LeEco a repostat imaginile, deci sunt 100% autentice.

LeEco Le Pro 3

Compania a mai postat şi "ne vedem săptămâna viitoare", susținând că acesta va fi "adevăratul flagship". Le Pro 3 are un corp complet metalic, ca şi predecesorii săi, scanner de amprente în spate, probabil cu tehnologie Qualcomm ultrasonică şi ar trebui să primim şi un ecran Full HD de 5.5 inch, cameră de 16 MP în spate şi frontală de 8 MP.

Varianta aceasta are 6 GB RAM, baterie de 4070 mAh şi e cea din imaginile de mai sus. Cea cu 8 GB RAM va sosi cu 256 GB stocare, ecran Quad HD de 5.7 inch, cameră duală de 13 MP în spate, frontală de 16 MP şi baterie de 5000 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×