Android 2.3.3 disponibil pentru Samsung Galaxy S În România

3.205 ori
<b>Android 2.3.3 disponibil pentru Samsung Galaxy S În România</b>Avem vești bune pentru posesorii de Samsung Galaxy S, unul dintre telefoanele hit ale anului trecut: terminalul a primit actualizarea la Android 2.3.3, după cum aflăm dintr-un pont al lui Marius Mihai. în plus, Samsung a confirmat și pe Twitter și...

Avem vești bune pentru posesorii de Samsung Galaxy S, unul dintre telefoanele hit ale anului trecut: terminalul a primit actualizarea la Android 2.3.3, după cum aflăm dintr-un pont al lui Marius Mihai. în plus, Samsung a confirmat și pe Twitter și pe Facebook sosirea acestui update.

Propagarea actualizării a început de ieri, iar Gingerbread va fi disponibil pe Galaxy S prin intermediul lui Kies. De azi puteți instala software-ul și pe smartphone-urile Galaxy S din rețeaua Cosmote și cele la liber. Apreciem scuzele celor de la Samsung de pe Facebook, având în vedere așteptarea ce părea fără sfârșit pentru acest update.

în ce privește pontul lui Marius Mihai, cititorul ne-a semnalat pe mail că a instalat deja update-ul pe modelul sau Galaxy S folosind Kies. Telefonul este pe Orange cu abonament și rula înainte Android 2.2.1. O veste bună este că aplicațiile instalate ulterior nu s-au șters, cu excepția celor incompatibile. De menționat este totuși faptul că softurile au fost amestecate în meniu.

Android 2.3.3 disponibil pentru Samsung Galaxy S În România

Android 2.3.3 reprezintă un pas clar în față pentru telefonul hit al anului trecut, dar există și o bizară scădere de performanță, cel puțim pe hârtie. Marius Mihai afirmă că acum telefonul scoate doar 918 puncte în Quadrant Standard (full benchmark), în vreme ce în Android 2.2.1 obținea 1004 puncte.

și în cele din urmă aveți aici și un tutorial (via chetroni) pentru cei care doresc să instaleze rapid și sigur Android 2.3.3 pe Galaxy S!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×