Android 2.3 pe Galaxy S chiar acum În Europa (disponibilitate treptată)

2.189 ori
<b>Android 2.3 pe Galaxy S chiar acum În Europa (disponibilitate treptată)</b>Se pare că Samsung și-a ținut promisiunea de a lansa actualizarea Android 2.3 Gingerbread pentru modelul Galaxy S la jumătatea lunii aprilie, software-ul sosind în noaptea dintre 15 și 16 aprilie în Europa. Disponibilitatea sa se realizează...

Se pare că Samsung și-a ținut promisiunea de a lansa actualizarea Android 2.3 Gingerbread pentru modelul Galaxy S la jumătatea lunii aprilie, software-ul sosind în noaptea dintre 15 și 16 aprilie în Europa. Disponibilitatea sa se realizează treptat, începând cu țările nordice, Olanda și Germania.

Totuși, nu este exclus ca în următoarele ore să asistați la debutul lui Gingerbread pe Galaxy S și în țara noastră. Tot ce trebuie să faceți este vă conectați prin softul de update Kies și să așteptați sosirea lui Gingerbread. Dacă ați instalat deja noul Android sau ați fost anunțați că este disponibil, nu ezitați să postați un comentariu în rubrica de mai jos, anunțându-ne și cum se mișcă Android 2.3.

Oare care va fi următorul super-smartphone ce va primi actualizarea în aprilie?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×