Android 2.3 pe Galaxy S chiar acum În Europa (disponibilitate treptată)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.136 ori
<b>Android 2.3 pe Galaxy S chiar acum În Europa (disponibilitate treptată)</b>Se pare că Samsung și-a ținut promisiunea de a lansa actualizarea Android 2.3 Gingerbread pentru modelul Galaxy S la jumătatea lunii aprilie, software-ul sosind în noaptea dintre 15 și 16 aprilie în Europa. Disponibilitatea sa se realizează...

Se pare că Samsung și-a ținut promisiunea de a lansa actualizarea Android 2.3 Gingerbread pentru modelul Galaxy S la jumătatea lunii aprilie, software-ul sosind în noaptea dintre 15 și 16 aprilie în Europa. Disponibilitatea sa se realizează treptat, începând cu țările nordice, Olanda și Germania.

Totuși, nu este exclus ca în următoarele ore să asistați la debutul lui Gingerbread pe Galaxy S și în țara noastră. Tot ce trebuie să faceți este vă conectați prin softul de update Kies și să așteptați sosirea lui Gingerbread. Dacă ați instalat deja noul Android sau ați fost anunțați că este disponibil, nu ezitați să postați un comentariu în rubrica de mai jos, anunțându-ne și cum se mișcă Android 2.3.

Oare care va fi următorul super-smartphone ce va primi actualizarea în aprilie?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×