Tabletă Android de doar 400 lei?! Kogan Agora vine cu preț și specificații rezonabile

Autor:  | Publicat în:  Kogan 4.664 ori
<b>Tabletă Android de doar 400 lei?! Kogan Agora vine cu preț și specificații rezonabile</b>Atunci când am aflat de existența tabletei Kogan Agora, cu preț de 89 de lire sterline (aproximativ 412 lei), ni s-a părut familiar lookul său și ne-am dat seama că acest terminal seamănă mult cu tableta Allview Alldro, pe care am testat-o aici....

Atunci când am aflat de existența tabletei Kogan Agora, cu preț de 89 de lire sterline (aproximativ 412 lei), ni s-a părut familiar lookul său și ne-am dat seama că acest terminal seamănă mult cu tableta Allview Alldro, pe care am testat-o aici.

Totuși, specificațiile acestui model sunt superioare tabletei Alldro, iar prețul este mai accesibil. Avem de-a face tot cu o tabletă Android, dar una care rulează versiunea 2.2 și folosește un display touch capacitiv de 7 inchi. Iată cum arată specificațiile lui Kogan Agora:

  • Display: 7 inchi, capacitiv, 800 x 480 pixeli
  • Procesor: Samsung ARM Cortex A8, 1GHz
  • Memorie: 512MB RAM, 4GB internă, slot microSD
  • Conectivitate: WiFi, miniUSB, mini HDMI
  • Camera: 1.3MP

Terminalul suportă playback HD 720p conform producătorului său și vine la pachet cu un cablu HDMI. Agora măsoară 12.4 mm în grosime și cântărește 390 de grame, reprezentând o opțiune foarte atractivă, asta dacă va sosi și în România în viitorul apropiat.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×