Tabletă Android de doar 400 lei?! Kogan Agora vine cu preț și specificații rezonabile

Autor:  | Publicat în:  Kogan 4.676 ori
<b>Tabletă Android de doar 400 lei?! Kogan Agora vine cu preț și specificații rezonabile</b>Atunci când am aflat de existența tabletei Kogan Agora, cu preț de 89 de lire sterline (aproximativ 412 lei), ni s-a părut familiar lookul său și ne-am dat seama că acest terminal seamănă mult cu tableta Allview Alldro, pe care am testat-o aici....

Atunci când am aflat de existența tabletei Kogan Agora, cu preț de 89 de lire sterline (aproximativ 412 lei), ni s-a părut familiar lookul său și ne-am dat seama că acest terminal seamănă mult cu tableta Allview Alldro, pe care am testat-o aici.

Totuși, specificațiile acestui model sunt superioare tabletei Alldro, iar prețul este mai accesibil. Avem de-a face tot cu o tabletă Android, dar una care rulează versiunea 2.2 și folosește un display touch capacitiv de 7 inchi. Iată cum arată specificațiile lui Kogan Agora:

  • Display: 7 inchi, capacitiv, 800 x 480 pixeli
  • Procesor: Samsung ARM Cortex A8, 1GHz
  • Memorie: 512MB RAM, 4GB internă, slot microSD
  • Conectivitate: WiFi, miniUSB, mini HDMI
  • Camera: 1.3MP

Terminalul suportă playback HD 720p conform producătorului său și vine la pachet cu un cablu HDMI. Agora măsoară 12.4 mm în grosime și cântărește 390 de grame, reprezentând o opțiune foarte atractivă, asta dacă va sosi și în România în viitorul apropiat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×