Android 4.0 disponibil ACUM pe HTC Sensation XE!

2.352 ori
<b>Android 4.0 disponibil ACUM pe HTC Sensation XE!</b>A venit și ziua cea mare: Android 4.0 ICS este disponibil în mod oficial pe HTC Sensation... varianta XE. Este vorba despre primul telefon care a marcat colaborarea dintre Beats by Dr. Dre și HTC și un device care a impresionat plăcut în testele...

A venit și ziua cea mare: Android 4.0 ICS este disponibil în mod oficial pe HTC Sensation... varianta XE. Este vorba despre primul telefon care a marcat colaborarea dintre Beats by Dr. Dre și HTC și un device care a impresionat plăcut în testele Mobilissimo.ro. Un link cu fișierul pentru update găsiți aici însă această versiune nu e pentru regiunea noastră, deci mai așteptăm un pic.

Se pare că în acest moment update-ul a fost oferit doar în țările nordice și în Germania, în ce privește debutul european al lui ICS pe Sensation XE. Din păcate se pare că interfața HTC Sense 4.0 nu este inclusă la pachet cu acest release, din câte am reușit să aflăm. Totuși, veți primi interfața HTC Sense 3.6, adică o versiune de Sense 4.0 mai "light", aceeași inclusă și pe noul HTC One V prezentat la MWC 2012, dacă nu mă înșeală memoria. Mă aștept ca până la finalul săptămânii toți posesorii de Sensation XE să aibă Android 4.0 instalat.

Cei care vor să facă acest upgrade de software ar face bine să rețină că pachetul de instalare ocupa cam 300 MB, deci ar face bine să folosească o conexiune WiFi pentru update-ul OTA. Din fericire aveți și linkul de mai sus pentru a vă scăpa de transferuri... Așteptăm feedback în secțiunea comentarii de la norocoșii care primesc primii updateul OTA!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×