Allview P3 Alldro Unboxing - scoatem din cutie cel mai high end Allview! (video)

1.892 ori
<b>Allview P3 Alldro Unboxing - scoatem din cutie cel mai high end Allview! (video)</b>Allview P2 Alldro ne-a impresionat plăcut, iar acum a sosit urmașul său, P3 Alldro, un device high end pe care îl avem în teste aici, la Mobilissimo.ro. Acum vă prezentăm unboxingul său, pe care îl vedeți în clipul de mai jos, cu mențiunea că...

Allview P2 Alldro ne-a impresionat plăcut, iar acum a sosit urmașul său, P3 Alldro, un device high end pe care îl avem în teste aici, la Mobilissimo.ro. Acum vă prezentăm unboxingul său, pe care îl vedeți în clipul de mai jos, cu mențiunea că avem de-a face aici cu un smartphone Android 2.3 dual SIM, care costă 999 de lei.

Allview P3 AllDro vine cu o cutie neagră dreptunghiulară și compactă, în care se află obișnuitul manual, încărcătorul, un cablu USB, o pereche de căști și telefonul. La prima vedere acest smartphone îmi amintește puțin de iPhone 3GS ca format de design, cu diferență majoră că folosește o carcasă din plastic. Telefonul booteaza destul de rapid și am observat din start că interfața lui Gingerbread a fost personalizată de Allview, ca și în cazul lui P2 Alldro. în următoarele zile vom testa acest device și revenim săptămâna viitoare cu o recenzie completă.

Ce pot să spun până acum este că telefonul arată și se mișca bine și am testat deja și camera sa de 8 megapixeli, fiind plăcut impresionat de fotografii, dar mai ales de captura video. Veți vedea în curând și câteva mostre și galerii foto Mobilissimo.ro, dar până atunci aruncați o privire asupra unboxingului video!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×