Nokia 808 PureView, telefonul cu cameră de 41 MP va costa În jur de 550 de euro la lansare

1.746 ori
<b>Nokia 808 PureView, telefonul cu cameră de 41 MP va costa În jur de 550 de euro la lansare</b>Cine a zis că tehnologia de vârf ajută omul? în cazul lui Nokia 808 PureView îl va ajuta să își golească portofelul sau cardul, asta e sigur, deoarece se pare că handsetul cu camera de 41 megapixeli va costa în jur de 550 de euro la lansarea sa...

Cine a zis că tehnologia de vârf ajută omul? în cazul lui Nokia 808 PureView îl va ajuta să își golească portofelul sau cardul, asta e sigur, deoarece se pare că handsetul cu camera de 41 megapixeli va costa în jur de 550 de euro la lansarea sa în Europa. Telefonul va debuta în Marea Britanie pe 23 aprilie, conform site-ului T3.

Evident acest preț se aplică pentru varianta deblocată a terminalului, iar ultima oară când Nokia a discutat despre lansarea lui PureView fusese menționat doar trimestrul 2, cu accent pe luna mai. Prezentat oficial la MWC 2012, acest telefon vine cu un display touch de 4 inch, un procesor single core de 1.3 GHz, 512 MB RAM, 16 GB memorie internă și Nokia Belle drept OS. Punctul forte al acestui device este în mod evident camera sa de 41 megapixeli, cu suport pentru captura video 1080p și zoom lossless 4x.

Același telefon vine și cu tehnologie audio Dolby, iar captura să video este însoțită de captură audio de top prin tehnologia Nokia Rich Recording. Vă reamintesc că acest smartphone măsoară 13.9 mm și cântărește 169 de grame, deci toată tehnologia audio și video de vârf a fost înghesuită într-un pachet rezonabil. Cât despre preț, ce părere aveți despre suma pe care trebuie să o plătiți pentru acest super cameraphone? Este ea exagerată sau pe măsura așteptărilor voastre?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×