Android 4.0 Ice Cream Sandwich pe ASUS Eee Pad Transformer - se știe o dată aproximativă

1.467 ori
<b>Android 4.0 Ice Cream Sandwich pe ASUS Eee Pad Transformer - se știe o dată aproximativă</b>ASUS Transformer este poate cea mai vândută tabletă din 2011 dezvoltată pe Tegra 2 și cu Android HoneyComb pe post de sistem de operare. ASUS a declarat mai zilele trecute că update-ul la Android 4.0 ar fi gata și mai este așteptată o confirmare...

ASUS Transformer este poate cea mai vândută tabletă din 2011 dezvoltată pe Tegra 2 și cu Android HoneyComb pe post de sistem de operare. ASUS a declarat mai zilele trecute că update-ul la Android 4.0 ar fi gata și mai este așteptată o confirmare oficială din partea Google pentru a-i da drumul via OTA.

Pe pagina oficială de facebook a ASUS North America s-a oferit informația cum că de la mijlocul lui februarie 2012 va fi disponibil mult așteptatul update la ICS.

Prima tabletă care a primit 4.0 ICS este Motorola Xoom. Prima generație Transformer se va situa printre primele cu cel mai nou sistem de operare mobil dezvoltat de Google.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×