Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 15 - 22 ianuarie 2012: Tablete și telefoane concept, Galaxy S III În imagini și superoferte

2.134 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 15 - 22 ianuarie 2012: Tablete și telefoane concept, Galaxy S III În imagini și superoferte</b>Se pare că ultima săptămână a stat sub semnul conceptelor de telefoane și tablete, deoarece două astfel de terminale se regăsesc în top 10 articole pe ultimele 7 zile. și se mai pare că vă plac și superofertele, deoarece atât un preț foarte...

Se pare că ultima săptămână a stat sub semnul conceptelor de telefoane și tablete, deoarece două astfel de terminale se regăsesc în top 10 articole pe ultimele 7 zile. și se mai pare că vă plac și superofertele, deoarece atât un preț foarte bun pentru HTC EVO 3D, cât și o listă de oferte de la eMAG au parte de un număr mare de afișări. Haideți să vedem ce s-a mai întâmplat în săptămâna care se încheie astăzi.

10) HTC EVO 3D cu o promoție consistentă - cel mai ieftin telefon dual-core

E pur și simplu fascinant și incredibil, cum un telefon cu camera și ecran 3D a ajuns să coste doar 1249 de lei, asta după ce costa 2500 de lei cu 2 luni în urmă Este vorba despre HTC EVO 3D, care brusc a devenit cel mai accesibil smartphone dual core, dar cu un mare atuu: grafica 3D. Terminalul integrează două camere de 5 megapixeli, care suporta fotografiere tridimensională.

9) Review Nokia Lumia 710 - telefon tineresc cu funcții de socializare, captură video bună și carcasă din plastic mediocră (Video)

Review Nokia Lumia 710 - telefon tineresc cu funcții de socializare, captură video bună și carcasă din plastic mediocră (Video)Nokia Lumia 710, cel de-al doilea terminal Windows Phone de la Nokia a ajuns și la noi în redacție, unde a avut parte de un review detaliat. Aspecte pozitive la acest device sunt camera să și capacitatea de captură video mai mult și partea de socializare muzicală prin funcția Lumia Music. La capitolul minusuri ar intra calitatea difuzorului și a materialelor folosite, în special acea carcasă din spate care îmi amintește de Samsung Corby.

8) Samsung Galaxy S II - telefonul ce stabilește standarde în Coreea de Sud

Samsung Galaxy S II - telefonul ce stabilește standarde În Coreea de SudSamsung Galaxy S II a fost incontestabil hitul anului trecut, obținând și titlul de telefonul anului aici la Mobilissimo.ro, prin voturile cititorilor. Acum handsetul bate recorduri după recorduri, mai ales la capitolul vânzări, unde a atins deja 5 milioane de unități și asta doar în Coreea de Sud. Imaginați-vă câte zeci de milioane trebuie să se fi vândut la nivel global...

7) Apple atacă și Samsung Galaxy Nexus pentru mecanismul de deblocare al ecranului... războiul continuă!

Apple atacă și Samsung Galaxy Nexus pentru mecanismul de deblocare al ecranului... războiul continuă!Un articol publicat ieri se pare că a făcut furori aici pe Mobilissimo.ro, deoarece au început obișnuitele dispute intre fanii Samsung și fanii Apple. Gigantul din Cupertino a început din nou cu procese împotriva Samsung, de această dată pe tema mecanismului slide to unlock de pe Galaxy Nexus. în acest ritm vor patenta și ideea de convorbire telefonică...

6) iPhone 6 cu ecran holografic 3D și control optic... și un iPhone 5 tot cu ecran 3D! (Concept)

iPhone 6 cu ecran holografic 3D și control optic... și un iPhone 5 tot cu ecran 3D! (Concept)După cum am apus și în introducere, se pare că vă plac conceptele de telefoane, mai ales când este vorba despre un iPhone 6, un terminal futurist cu ecran holografic 3D și un iPhone 5 cu un display tridimensional Crystal. Toate acestea sunt doar concepte, dar sună destul de interesant încă să merite analizate cu atenție. Chris Youn a făcut o treabă bună cu aceste designuri.

5) Internet "gratuit" cu plată de la metrou, mulțumită Orange România și Vodafone

Internet Orange și Vodafone vor renunța la ideea de gratuite a internetului de la metrou, lăsând doar RCS & RDS să ne ofere acest lucru. Operatorii vor tarifa utilizarea internetului oferit timp de câteva săptămâni gratuit și care prindea bine celor care merg multe stații cu metroul și posedă un smartphone.

4) "Armele nucleare" de la Samsung și Apple sperie HTC

HTC simte presiunea celor de la Samsung și Apple, care au produse de succes precum Galaxy S II sau Galaxy Nexus, respectiv iPhone 4S. în schimb, HTC nu a mai surprins pe nimeni cu terminalele sale din ultimele luni, ce au inclus în special modele single core ca Rhyme, Sensation XL său Titan îI. E momentul că asiaticii să se reinventeze, poate la MWC 2012...

3) Samsung Galaxy S III surprins într-o prezentare oficială Samsung? (Video)

Samsung Galaxy S III surprins Într-o prezentare oficială Samsung? (Video)Suntem la o lună distanță de momentul când va începe nebunia de la MWC 2012 și trendul quad core va lua avânt în segmentul smartphone. Samsung Galaxy S III va fi probabil cel mai vânat produs nou din Barcelona, iar noi vom fi acolo pentru a vă oferi primul contact cu terminalul, pe care îl vom filma la fața locului. în acest moment zvonurile afirmă că noul Galaxy S va avea un ecran de 4.6 inch și procesor quad core Exynos.

2) 2 luni cât un Black Friday la eMAG.ro; Telefoane și tablete al căror preț a scăzut cu între 9 și 51%

2 luni cât un Black Friday la eMAG.ro; Telefoane și tablete al căror preț a scăzut cu Între 9 și 51%Acum în perioada de după sărbătorile de iarnă, mai toate magazinele afișează prețuri mai mici cu 50% decât de obicei și asta nu se aplică doar la haine, ci și la produse electronice. eMag, spre exemplu a avut în 2 luni reduceri cât un Black Friday. Unele telefoane și tablete au beneficiat de scăderi de prețuri cu 9 până la 51%, după cum vedeți în tabelul detaliat din acest articol.

1) Laptop, tabletă, cameră și telefon simultan - acesta este Fujitsu Lifebook 2013

Laptop, tabletă, cameră și telefon simultan - acesta este Fujitsu Lifebook 2013Pe primul loc în această săptămână se afla un laptop concept, care încorporează și un telefon mobil și o tabletă drept tastatura. Fujitsu Lifebook 2013 este acest concept fantastic, care integrează și o cameră digitală în partea din spate a ecranului. Acest device modular ar putea reprezenta viitorul, dacă va fi pus în aplicare.

Ne așteaptă acum ultima săptămână din ianuarie și probabil o nouă serie de zvonuri despre iPad 3, iPhone 5, viitoare modele Sony Xperia și telefoane și tablete HTC. Ne pregătim de intrarea în noul an chinezesc, de Valentine's Day și de MWC 2012.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×