Android 4.0 oferă suport pentru stylus; Galaxy Note și HTC Flyer zâmbesc șăgalnic

Autor:  | Publicat în:  Android 1.801 ori
<b>Android 4.0 oferă suport pentru stylus; Galaxy Note și HTC Flyer zâmbesc șăgalnic</b>Dacă cineva credea că am uitat complet de interacțiunea cu stylusul și cât de utilă poate fi pe device-urile de nișă, ei bine Google nu a uitat. Android 4.0 Ice Cream Sandwich oferă și suport pentru input cu stylusul, veste care îi va face să...

Dacă cineva credea că am uitat complet de interacțiunea cu stylusul și cât de utilă poate fi pe device-urile de nișă, ei bine Google nu a uitat. Android 4.0 Ice Cream Sandwich oferă și suport pentru input cu stylusul, veste care îi va face să zâmbească pe posesorii de tableta HTC Flyer și viitorii posesori de Galaxy Note.

Mai există și alte terminale interesante care ar avea numai de câștigat de pe seama unui update la Ice Cream Sandwich, când vine vorba de stylus: Lenovo ThinkPad (tableta testată chiar de Mobilissimo.ro în cadrul Caravanei Lenovo Do Tour) și ASUS Eee Pad MeMo, un device mai puțin cunoscut. Până acum Android a fost mai degrabă bazat pe input touch cu degetul și nu cu un stylus, iar fiecare producător de tablete a trebuit să includă propriile softuri pentru interacțiunea cu pen-ul.

Totuși rețineți că noua versiune de Android nu vine și cu recunoașterea scrisului de mână, dar HTC și Lenovo deja au asta pe tabletele lor, deci nici o problemă aici. Totuși, noul OS Google va recunoaște gradele de presiune ale stylusului, astfel că dezvoltatorii vor avea o misiune mai ușoară atunci când vor crea aplicații pentru desen sau scris de mână.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×