Android 4.0 și HTC Sense 4.0 acum pe telefonul tău prin ROM-ul Virtuous (Video)

2.228 ori
<b>Android 4.0 și HTC Sense 4.0 acum pe telefonul tău prin ROM-ul Virtuous (Video)</b>Odată cu sosirea lui MWC 2012 acum o săptămână am avut ocazia să vedem și interfața HTC Sense 4.0 în acțiune pe noile terminale HTC One X și One S. Se pare că acum puteți avea și voi acces la Sense 4.0, prin intermediul ROM-ului Virtuous...

Odată cu sosirea lui MWC 2012 acum o săptămână am avut ocazia să vedem și interfața HTC Sense 4.0 în acțiune pe noile terminale HTC One X și One S. Se pare că acum puteți avea și voi acces la Sense 4.0, prin intermediul ROM-ului Virtuous S4X, care include la pachet și Android 4.0.3.

Dacă sunteți posesori de telefon HTC și v-ați săturat să așteptați actualizarea oficială la Ice Cream Sandwich (care va sosi peste puțin timp, de altfel), atunci acest ROM poate fi o soluție. El este bazat pe acel RUU al lui HTC One X, care a ajuns pe web cu ceva timp înainte de MWC. Deocamdată softul a fost testat pe HTC Sensation și HTC EVO 3D, în varianta GSM. Există numeroase buguri de corectat, dar funcțiile esențiale merg fără probleme. Cei de la MobileSyrup vă oferă și un clip video de test cu acest ROM, pe care îl vedeti mai jos.

Efectele și tranzițiile arată fantastic și interfața funcționează bine în mod landscape, din câte văd. Sunt curios dacă odată cu noul UI sunt aduse și câteva îmbunătățiri camerelor de pe telefoanele HTC de anul trecut. Ar fi păcat că doar utilizatorii de HTC One X să aibă la dispoziție o cameră de top, nu-i așa? Vedem că există și suport Beats Audio, widgeturile scrollabile și un launcher personalizabil.

Android 4.0 și HTC Sense 4.0 pe HTC Sensation si Evo 3D

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×