Android N Developer Preview 2 are funcţiile trecute în revistă printr-un clip walkthrough (Video)

1.379 ori
<b>Android N Developer Preview 2 are funcţiile trecute în revistă printr-un clip walkthrough (Video)</b>Noul release Android N Developer Preview 2 ni se dezvăluie într-un clip walkthrough din care aflăm mai multe despre funcția Emergency Info, dar și despre noile iconițe folosite de către Google pentru afișarea folderelor de pe paginile homescreen-ului

În această săptămână am asistat la debutul lui Android N Developer Preview 2, care aduce câteva schimbări faţă de prima variantă Android N pentru dezvoltatori. Ele sunt detaliate în scurtul clip walkthrough de mai jos.

În prima variantă Developer Preview primeam la finalul procesului de setup opţiunile Emergency Info, care era utilă pentru a include informaţii medicale şi Additional Apps. Odată cu noul release Emergency Info dispare şi primim opţiunea de a seta OK Google în orice meniu, dacă dorim. În plus, putem seta şi ce adrese de email să includem în aplicaţia Gmail, fie ele de pe cont Gmail, Outlook sau Yahoo.

Ce se remarcă din start după setup e noul design pentru foldere şi acum iconurile aplicaţiilor sunt integrate în acea "bulă" asociată folderului şi nu mai "dau pe afară", ca înainte. App switcherul include acum şi o funcţie "Clear All", care scapă de toate aplicaţiile aflate în carusel. Primim şi noi emoji-uri, ceva mai realiste şi avem şi un icon Calculator de amplasat în zona Quick Settings.

Emergency Info, funcţia menţionată mai sus poate fi totuşi găsită în setări, unde sunt incluse eventuale afecţiuni, date despre sanatate şi tratamente, utile în cazul în care unei persoane i se face rău şi are nevoie de ajutor. Aceste detalii ar putea fi începutul unei iniţiative legate de sănătate, un echivalent pentru ce a prezentat Apple la ultimul său eveniment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×