MWC 2012: Standul Huawei vi se dezvăluie - SF, tehnologie de vârf și cele mai noi telefoane (video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 3.022 ori
<b>MWC 2012: Standul Huawei vi se dezvăluie - SF, tehnologie de vârf și cele mai noi telefoane (video)</b>începând de azi vă luăm într-un periplu pe la standurile de la MWC 2012, în Barcelona, analizând pe rând fiecare mare producător de telefoane. Fiecare astfel de privire de ansamblu va include și un concurs, așa că ați face bine să...

începând de azi vă luăm într-un periplu pe la standurile de la MWC 2012, în Barcelona, analizând pe rând fiecare mare producător de telefoane. Fiecare astfel de privire de ansamblu va include și un concurs, așa că ați face bine să rămâneți pe Mobilissimo.ro! După cum probabil știți deja, Zsolt Tamassy a fost trimisul nostru la MWC, unde s-a aflat cu o săptămână în urmă și acum ne oferă impresii despre standurile companiilor din Barcelona. Prima este Huawei, care ne-a făcut o impresie bună, atât la conferința de presă din prima zi de MWC, cât și prin standul său.

Chinezii de la Huawei ne-au oferit o experiență futuristă și un stand pe măsură, cu un soi de display ce începea din podea și trecea prin tot standul, imitând forma unui val, după cum se vede și în clipul de mai jos. Terminalele companiei erau dispuse pe categorii, iar informațiile despre handseturi erau afișate pe display-uri mici, un soi de tablete care ofereau si manualul device-ului. O mare bilă albă a fost și personalul, foarte primitor și mereu cu informații utile și indicații. Dacă doreai să stai de vorbă cu cineva de la Huawei găseai imediat o persoană, asta e clar. Problema e că nu mereu ne puteau oferi experiențe hands on și nu prea știau toate detaliile despre terminale, deci Zsolt a trebuit să filmeze mai mult singur.

Stand Huawei MWC 2012

Chiar dacă te aflai la alte standuri îl vedeai de la o poștă pe cel Huawei, singurul cu tavan și podea luminoasă sub forma unui display și cu o arcadă interesantă. Observați că musafirii călcau pe un display, iar pe tavan se vedeau noile telefoane ale companiei. Totul era bine organizat și telefoanele erau împărțite după potențial: LTE, smartphone, feature phone și altele. Prezentarea Huawei din prima zi de conferință a fost una în forță, cu un telefon quad core care a încins imaginația participanților, mai ales că nu vine cu un CPU Tegra 3, ci chiar cu un procesor al companiei chineze.

în plus, față de alte conferințe care au urmat, Zsolt chiar a avut o conexiune web la dispoziție și aceasta a mers bine. Dacă vreți o impresie mai clară asupra evenimentului, aveți aici live blogging-ul nostru de la Huawei. și dacă sunteți curioși cu ce promite Huawei să atace Europa în acest an, aflați că e vorba despre Huawei Ascend D Quad, primul telefon quad core al companiei, cu ecran 720p de 4.5 inch, cu Android 4.0 ca OS, cu CPU quad core Huawei de 1.2 GHz și cu 1 GB RAM.

Stand Huawei MWC 2012

A fost prezentat și Huawei Ascend P1, un telefon ultrasubtire cu Android 4.0 și un display Super AMOLED. Handsetul măsoară 7.7 mm grosime, vine cu 1 GB RAM, CPU TI OMAP dual core de 1.5 GHZ și ecran Super AMOLED de 4.3 inch. Nici tabletele nu au lipsit de la Huawei, astfel că am avut parte de un preview detaliat al lui MediaPad 10 FHD, noua tableta de 10 inch a companiei chineze, care vine cu un CPU quad core Huawei de 1.5 GHz, camera de 8 megapixeli și conectivitate LTE.

Astăzi avem și cadouri de la Huawei pentru voi, 6 pixuri în cadrul concursului de aici și o insignă Android. Mai multe detalii și regulamentul le găsiți aici. începând de azi vă vom prezenta zilnic câte un stand de la MWC și vă vor mai aștepta cadouri. Vă invit să ne dați follow pe Twitter și like pe Facebook, pentru a afla mai multe detalii despre concursuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×