Android 4.3 vine cu suport TRIM, sistem pentru Îmbunătățirea performanței memoriei flash

Autor:  | Publicat în:  Android 1.502 ori
<b>Android 4.3 vine cu suport TRIM, sistem pentru Îmbunătățirea performanței memoriei flash</b>în ultimele săptămâni a existat o știre și câteva cazuri legate de utilizatori Nexus 7 care aveau probleme cu tabletele. Aparent, device-urile se mișcau greu și memoria nu funcționa prea bine. Acum, odată cu sosirea lui Android 4.3 a fost pus...

în ultimele săptămâni a existat o știre și câteva cazuri legate de utilizatori Nexus 7 care aveau probleme cu tabletele. Aparent, device-urile se mișcau greu și memoria nu funcționa prea bine. Acum, odată cu sosirea lui Android 4.3 a fost pus în funcțiune și un sistem numit TRIM, care scapă de aceste probleme.

Cei de la Anandtech au făcut săpături și au descoperit informații despre TRIM. El vine odată cu Android 4.3 și îi comandă controllerului memoriei flash când să colecteze sau recicleze blocuri și pagini de date neutilizate. Astfel, chiar și după o lungă perioadă de utilizare, terminalele Android nu vor mai deveni brusc lente, ba chiar își vor îmbunătăți performanta odată cu actualizarea la Android 4.3.

Mentenanța TRIM are o fereastră de 24 de ore, în care aceasta va porni un proces de acest gen o singură dată, după o oră de inactivitate și doar dacă bateria este la 80% (sau 30% dacă se încarcă în acel moment). Mai multe detalii găsiți aici și că de obicei așteptăm și feedback dacă ați avut plăcerea de a instala Android 4.3.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×