Moto X va sosi cu un slot nano SIM, conform unei noi fotografii

Autor:  | Publicat în:  Motorola 942 ori
<b>Moto X va sosi cu un slot nano SIM, conform unei noi fotografii</b>Peste nici 48 de ore va fi lansat Motorola Moto X, cel mai așteptat telefon Android al verii, dacă mă întrebați pe mine. Acest device este ideal pentru cei care nu se uită la specificații, ci vor doar inovație pură și preț accesibil, plus...

Peste nici 48 de ore va fi lansat Motorola Moto X, cel mai așteptat telefon Android al verii, dacă mă întrebați pe mine. Acest device este ideal pentru cei care nu se uită la specificații, ci vor doar inovație pură și preț accesibil, plus baterie bună. Ei bine astăzi aflăm și că Moto X va avea un slot nano SIM.

Au fost publicate pe web câteva imagini hands on noi cu acest smartphone, printre care și un prim plan cu slotul sau SIM, dar și câteva comparații între acest model și Motorola Milestone 3 de exemplu. Vă reamintesc că formatul nano SIM a debutat toamna trecută odată cu iPhone 5 și nu sunt prea multe modele cu astfel de slot pe piață. Primul care îmi vine în minte este ASUS PadFone Infinity, dacă nu mă înșel.

Moto X va sosi cu un slot nano SIM, conform unei noi fotografii

Motorola Moto X e cu mult mai subțire decât Milestone 3, care e un mamut cu tastatura glisantă din 2011, având o grosime de jumătate de inch. Pe 1 august Motorola va face marele anunț și vom afla în sfârșit și la ce dată ajunge și în Europa acest terminal cu potențial uriaș.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×