O privire sub carcasa lui Galaxy Note III prin intermediul unui prototip

1.331 ori
<b>O privire sub carcasa lui Galaxy Note III prin intermediul unui prototip</b>Suntem la o lună și câteva zile de debutul lui Samsung Galaxy Note III, programat pentru dată de 4 septembrie 2013, în cadrul IFA 2013 Berlin. între timp vedem săptămânal câteva fotografii cu prototipuri ale phabletului, precum cele de mai jos....

Suntem la o lună și câteva zile de debutul lui Samsung Galaxy Note III, programat pentru dată de 4 septembrie 2013, în cadrul IFA 2013 Berlin. între timp vedem săptămânal câteva fotografii cu prototipuri ale phabletului, precum cele de mai jos.

Aceste noi imagini ne prezintă și interiorul terminalului și ce se ascunde sub carcasă. Note III este cel mai așteptat phablet al anului, un device care nu poate avea rival în zona de 5-6 inch. Specificațiile au ajuns de ceva vreme pe web și includ un stylus, procesor Snapdragon 800 sau Exynos 5 Octa, camera de 13 MP și ecran Full HD Super AMOLED de 5.7 inch.

E posibil să vedem și 3 GB RAM pe acest gadget și mă aștept la o baterie impresionantă, care să asigure din nou 2 zile de funcționare. Dacă mă iau după imaginea cu spatele lui Note III deschis, atunci componentele sale sunt destul de înghesuite și aici mă gândesc în special la cameră, pe care abia o disting între restul mecanismelor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×