Android 4.5 Lollipop și Project Hera Își fac apariția În primele imagini; Iată conceptul din spatele lor!

1.841 ori
<b>Android 4.5 Lollipop și Project Hera Își fac apariția În primele imagini; Iată conceptul din spatele lor!</b>Pe măsură ce ne apropiem de evenimentul Google I/O 2014 de la începutul verii, apar și primele semne că ne pregătim pentru succesorul lui KitKat. Astăzi a apărut și un nume pentru acest release și anume Lollipop, iar noul Android va fi versiunea...

Pe măsură ce ne apropiem de evenimentul Google I/O 2014 de la începutul verii, apar și primele semne că ne pregătim pentru succesorul lui KitKat. Astăzi a apărut și un nume pentru acest release și anume Lollipop, iar noul Android va fi versiunea 4.5.

Aparent el va unifica Chrome, Android și căutarea într-un singur pachet, unul foarte atractiv. Google are de gând să schimbe interfața Android pe care o știam până acum, iar conceptul pe care se va baza acum poartă numele de Project Hera. Acesta unifica Android și Chrome și Search sub o singură umbrela și aduce un multitasking cu o interfață total nouă.

Android 4.5 Lollipop

în acest moment multitaskingul de pe Android este unul static și prezintă aplicațiile recent folosite. Hera va folosi o interfață în stil HTML5 și le va permite utilizatorilor să interacționeze cu aplicația fără a o deschide. Cu ajutorul lui Hera acțiunile din browserul Chrome de pe desktop ar putea fi portate pe smartphone cu ușurință.

Android 4.5

Ideea este de a face trecerea de la PC la telefon mai lină, aproape fără să observăm că am schimbat device-ul. Hera ar putea fi bazat pe platforma Chromium, iar aplicațiile HTML5 ar putea rula nativ pe Android. Astfel, Google ar avea un avantaj important față de Apple. Cum vi se pare Android 4.5 din aceste informații preliminare? Mai multe detalii găsiți pe AndroidPolice.com!

Android 4.5 Lollipop și Project Hera Își fac apariția În primele imagini; Iată conceptul din spatele lor!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×