Lenovo Phab2 Pro apare în noi imagini; iată cum arată smartphone-ul Project Tango

1.248 ori
<b>Lenovo Phab2 Pro apare în noi imagini; iată cum arată smartphone-ul Project Tango</b>Pentru ziua de mâine, 9 iunie, compania chineză Lenovo are pregătit un anunț important - unul destinat lansării oficiale a phablet-ului Lenovo Phab2 Pro. Acest dispozitiv cu display de 6.4 inch va sosi echipat cu 3 camere foto speciale, și cu numeroși

Mâine pe data de 9 iunie se dă și startul târgului Tech World 2016 din San Francisco, eveniment în cadrul căruia compania chineză Lenovo va prezenta oficial un smartphone Project Tango. În cazul în care nu ați aflat deja, este vorba despre Lenovo Phab2 Pro, un terminal cu display de 6.4 inch și alte dotări high-end menite să ofere puterea necesară pentru cartografierea 3D.

Cu doar o zi înainte de acest eveniment iată că pe web apar și câteva imagini cu noul produs, materiale ce ne prezintă elementele de design pe care le vom regăsi aici. Din câte putem vedea, avem parte de un terminal complet metalic, unul ce aduce un scanner de amprente situat chiar în mijlocul panoului din spate, și 3 camere foto separate pentru cartografiere.

Întâlnim și o zonă dedicată pentru senzorii Project Tango, iar în partea din față regăsim butoane capacitive de control situate sub ecran și un panou frontal cu margini foarte subțiri. Potrivit zvonurilor recente, Lenovo va aduce smartphone-ul Phab2 Pro pe piață la un preț de aproximativ 500 dolari. Mai multe aflăm mâine!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×