Android 5.0 Key Lime Pie vine În trimestrul 2 al acestui an, Qualcomm pregătește un chip special pentru platformă

1.839 ori
<b>Android 5.0 Key Lime Pie vine În trimestrul 2 al acestui an, Qualcomm pregătește un chip special pentru platformă</b>Anul trecut pe vremea asta aveam deja teasere pentru Android Jelly Bean, dar Key Lime Pie se lasă așteptat în 2013. Ei bine astăzi aflăm câteva detalii interesante despre Android 5.0, printre altele și faptul că va debuta în trimestrul 2 al...

Anul trecut pe vremea asta aveam deja teasere pentru Android Jelly Bean, dar Key Lime Pie se lasă așteptat în 2013. Ei bine astăzi aflăm câteva detalii interesante despre Android 5.0, printre altele și faptul că va debuta în trimestrul 2 al acestui an, cel mai probabil pe 15 mai, în cadrul Google I/O 2013.

Mai descoperim și faptul că producătorul de chipuri Qualcomm va lansa un procesor adaptat special pentru Key Lime Pie până la final de an. încă nu e clar ce funcții va aduce noul OS, dar aflăm că primele terminale cu noul Android preinstalat vor sosi în trimestrul 3. Actualizarea la Android 5.0 va sosi pe actualele modele Nexus la câteva săptămâni după debutul din mai. Qualcomm ar putea dezvolta pentru KLP un chip APQ8084, un procesor quad core de 2.3 GHz cu GPU Adreno 420.

Qualcomm pregătește un chip special

Sunt tare curios dacă primul terminal Nexus cu KLP va fi o tabletă sau un telefon Android, mai ales că zvonuri recente au vorbit despre un presupus LG Nexus 5, deși mi-e greu să cred că Google va apela încă o dată la LG după Nexus 4, care nu a fost chiar un succes. Samsung, în schimb ar putea produce o nouă tableta Nexus, iar Sony sau Motorola s-ar putea ocupa de telefon.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×