Aplicația Auto.ro permite acum și localizarea bancomatelor

823 ori
<b>Aplicația Auto.ro permite acum și localizarea bancomatelor</b>Auto.ro reprezintă o aplicație pentru Android și iOS cu o sumă de funcții. Una dintre cele mai noi este legată de localizarea bancomatelor direct din interfața aplicației. Este indicată direcția, distanța și sensul de mers. Pot fi localizate...

Auto.ro reprezintă o aplicație pentru Android și iOS cu o sumă de funcții. Una dintre cele mai noi este legată de localizarea bancomatelor direct din interfața aplicației. Este indicată direcția, distanța și sensul de mers. Pot fi localizate ATM-urile de la toate băncile din România.

Și o declarație oficială:

Am plecat de la o problemă pe care o aveam și noi, fiecare posesor de card, când ne doream să găsim cel mai apropiat bancomat, sau bancomatul băncii preferate. Avem convingerea că serviciul ATM din cadrul aplicației este un pas important în creșterea nivelului de confort oferit tuturor românilor. Necesitatea a fost subliniată și de utilizatori, ceea ce ne confirmă încă o dată faptul că românii conștientizeză utilitatea aplicației Auto.ro”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Aplicația Auto.ro poate fi descărcată gratuit pentru dispozitive Android de aici, iar aici găsiți versiunea pentru iOS.

A strâns peste 80.000 de descărcări în Google Play și peste 55.000 în iOS. Aplicația Auto.ro deține o bază de date impresionantă cu peste 30.000 de adrese. Sunt localizate: benzinăriile, service-urile auto, pensiunile, spălătorii, taxi, parcări, ITP, piese auto, dezmembrări, închiriere auto, asistență rutieră și tractări, constatări accidente, școli de șoferi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×