Aplicația Auto.ro permite acum și localizarea bancomatelor

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 811 ori
<b>Aplicația Auto.ro permite acum și localizarea bancomatelor</b>Auto.ro reprezintă o aplicație pentru Android și iOS cu o sumă de funcții. Una dintre cele mai noi este legată de localizarea bancomatelor direct din interfața aplicației. Este indicată direcția, distanța și sensul de mers. Pot fi localizate...

Auto.ro reprezintă o aplicație pentru Android și iOS cu o sumă de funcții. Una dintre cele mai noi este legată de localizarea bancomatelor direct din interfața aplicației. Este indicată direcția, distanța și sensul de mers. Pot fi localizate ATM-urile de la toate băncile din România.

Și o declarație oficială:

Am plecat de la o problemă pe care o aveam și noi, fiecare posesor de card, când ne doream să găsim cel mai apropiat bancomat, sau bancomatul băncii preferate. Avem convingerea că serviciul ATM din cadrul aplicației este un pas important în creșterea nivelului de confort oferit tuturor românilor. Necesitatea a fost subliniată și de utilizatori, ceea ce ne confirmă încă o dată faptul că românii conștientizeză utilitatea aplicației Auto.ro”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Aplicația Auto.ro poate fi descărcată gratuit pentru dispozitive Android de aici, iar aici găsiți versiunea pentru iOS.

A strâns peste 80.000 de descărcări în Google Play și peste 55.000 în iOS. Aplicația Auto.ro deține o bază de date impresionantă cu peste 30.000 de adrese. Sunt localizate: benzinăriile, service-urile auto, pensiunile, spălătorii, taxi, parcări, ITP, piese auto, dezmembrări, închiriere auto, asistență rutieră și tractări, constatări accidente, școli de șoferi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×