Huawei dă startul unui program de testare a lui Android Nougat + EMUI 5.0 pentru smartphone-ul Honor 8

860 ori
<b>Huawei dă startul unui program de testare a lui Android Nougat + EMUI 5.0 pentru smartphone-ul Honor 8</b>Printre cele mai arătoase smartphone-uri ce au fost lansate în această vară, se numără și Huawei Honor 8. Telefonul despre care vorbim aici sosește într-o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă, iar ca elemente extra avem o cameră foto duală

În această vară cei de la Huawei au adus pe piață și smartphone-ul Honor 8, un terminal ce s-a bucurat de un real succes la scurt timp de la lansare, fiind comercializat în 1.5 milioane unități în doar câteva luni. Acesta a ajuns ulterior și în oferta magazinelor de pe plan local, iar astăzi aflăm că Huawei pregătește actualizarea la sistemul de operare Android 7.0 Nougat ce sosește alături de interfața Emotion UI 5.0.

Compania chineză tocmai ce a dat startul unui program de testare beta împreună cu cei de la XDA Developers. Aflați că există 55 locuri libere pentru testarea lui Android 7.0 pe Honor 8 FRD-L04 și 10 locuri libere pentru testarea acestui release pe varianta FRD-L02 a arătosului smartphone cu cameră duală.

Pentru a vă înscrie în program, tot ce aveți de făcut este să completați formularul Google disponibil aici, fiind cerut doar username-ul utilizat pe site-ul XDA. Cât despre actualizarea software în sine, aceasta include numeroase îmbunătățiri, funcții de securitate aduse la zi, dar și un UI mai simplu. Este îmbunătățită și performanța, iar update-ul ne-ar putea aduce și un app drawer dedicat. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×