Android 8.1 Oreo include o funcție prin care putem afla cât de rapidă este o rețea Wi-Fi înainte de a o accesa

1.227 ori
<b>Android 8.1 Oreo include o funcție prin care putem afla cât de rapidă este o rețea Wi-Fi înainte de a o accesa</b>Cu toate că Android 8.1 Oreo nu se află pe o grămadă de dispozitive, este bine de știut că acest release aduce câteva funcții interesante la pachet. Una dintre ele este funcția prin care putem vedea cât de stabilă este o rețea wireless întâlnită

Cel mai nou release Android și anume 8.1 Oreo vine la pachet cu o serie de funcții mai deosebite, una dintre acestea fiind și cea prin care putem vedea cât de puternică este o rețea Wi-Fi publică și asta chiar înainte de a o accesa.

Android WiFi

Prin această modalitate putem afla dacă viteza oferită este suficient de bună pentru acțiunile pe care dorim să le realizăm pe device, fie că este vorba despre apeluri Wi-Fi, streaming video sau altele.

După cum puteți vedea în lista de mai jos, rețelele Wi-Fi întâlnite vor fi sortate în funcție de 4 criterii. Introducerea acestui feature este primită cu brațele deschise de către utilizatorii, asta ținând cont că până acum alegeam să ne conectăm la rețelele wireless pe baza semnalului oferit și nu pe seama vitezelor de acces disponibile.

  • Slow: conexiune ideală pentru apeluri Wi-Fi
  • OK: perfect pentru navigare web, funcții social media și streaming audio
  • Fast: streaming video 
  • Very Fast: streaming video la calitate HQ
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×