LG G7 va sosi cu o funcție software ce va permite ascunderea decupajului din ecran

2.634 ori
<b>LG G7 va sosi cu o funcție software ce va permite ascunderea decupajului din ecran</b>Cu doar două zile în urmă am aflat informații interesante despre flagship-ul LG G7, printre acestea numărându-se faptul că lansarea produsului este programată pentru finalul lui aprilie, urmând ca debutul în magazine să aibă loc în mai

În urmă cu doar câteva zile aflam prin intermediul unui raport din Coreea de Sud o serie de informații importante despre LG G7, un terminal din zona de top ce se va lansa oficial pe final de lună aprilie. Se așteaptă un debut în magazine în luna mai și potrivit datelor din acel raport, se pare că prețul dispozitivului va fi cu 100 dolari mai mare decât cel purtat de către LG G6 în momentul lansării sale comerciale.

Un alt detaliu pe care îl știam de ceva vreme era și acela că telefonul urmează a ne oferi un ecran generos cu tehnologie OLED și din păcate cu decupaj caracteristic lui iPhone X. Pentru cei care nu apreciază acest element va exista o modalitate de a-l ascunde se pare, asta direct din software.

Chiar în secțiunea de setări pentru display va exista opțiunea de a folosi ecranul în modul Normal și cel Full View, acesta din urmă fiind cel în care decupajul va fi vizibil. Dacă se optează pentru modul Normal atunci bretonul se va camufla perfect, asta pentru că sud-coreenii vor oferi aici tehnologia OLED celebră pentru nuanțele adânci de negru pe care le afișează.

Vedeți acest mod special chiar și în clipul de mai sus ce a fost realizat în spatele ușilor închise de la MWC. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×