Android 8.1 Oreo va sosi în următoarele săptămâni; Google confirmă acest lucru

2.523 ori
<b>Android 8.1 Oreo va sosi în următoarele săptămâni; Google confirmă acest lucru</b>Confirmarea că în următoarele săptămâni vine și debutul lui Android 8.1 Oreo sosește astăzi din partea celor de la Google și aflăm cu această ocazie că este vorba despre un release care va include câteva update-uri minore printre care se află

La un moment dat în luna septembrie apăruseră speculaţii că următorul mare release Android nu va fi cel 9.0, ci un salt gen Jelly Bean la Android 8.1. Acum se pare că nu trebuie să aşteptăm până în 2018 pentru acel update, care va veni chiar luna viitoare.

Informaţia a apărut odată cu dezvăluirea că noile telefoane Pixel 2 au parte de un "Pixel Visual Core", un chipset special pentru procesarea de imagine. Cat despre Android 8.1 Oreo, el va sosi sub formă de developer preview în următoarele săptămâni. Toate telefoanele Pixel îl vor putea accesa fără probleme. El va activa acele mecanisme Pixel Visual Core, dar din păcate aici începe şi se încheie changelog-ul noului software.

Speculaţiile afirmă că softul cel nou va aduce şi afişaj pe ecran pentru nivelul de baterie al unui gadget conectat via Bluetooth. Judecând după ce a însemnat Android 7.1 pentru Android 7.0, atunci ar trebui să primim destul de multe noutăţi. Anul trecut, odată cu Android 7.1 Google aducea App Shortcuts, suport pentru iconuri circulare, tastatură cu suport pentru stickere şi GIF-uri, plus multe altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×