Samsung Galaxy S8 e gata să primeasca Portrait Mode odată cu viitoarea actualizare software

5.462 ori
<b>Samsung Galaxy S8 e gata să primeasca Portrait Mode odată cu viitoarea actualizare software</b>Flagship-ul Samsung Galaxy S8 se pare că se pregătește să primească un nou update software, unul ce va aduce și modul Portrait în zona de fotografiere. Această funcție permite realizarea de fotografii cu efect bokeh care au împânzit mediul

Samsung a confirmat recent că lucrează la un mod Portrait pentru Galaxy S8, funcţia urmând să sosească pe flagship-ul de început de an 2017 odată cu viitoarea actualizare software. Informaţia a apărut atunci când un client a întrebat dacă o astfel de funcţie e gata de sosire, iar suportul Samsung Electronics i-a răspuns.

Samsung

E drept că lucrurile nu par bătute în cuie, iar afirmaţia "nu avem informaţii, dar sperăm" e destul de vagă. Samsung Galaxy S8 nu are cameră duală, dar de la Galaxy S5 încoace ni s-a arătat că te poţi juca cu perspectiva, focalizarea şi moduri în stil Bokeh lejer şi cu o singură cameră. Şi asta prin funcţia Selective Focus, precursor de Portrait.

Galaxy Note 8 în schimb foloseşte două camere principale pentru a blura fundalul şi a scoate în evidenţă subiectul din prim plan. Şi camera sa frontală singulară face acelaşi lucru, dar doar din software prin Selective Focus. Ca să nu mai vorbim de Google Pixel 2, devenit celebru pentru funcţia Portrait bazată tot pe software. Cu puţin noroc primim funcţionalitate de gen şi pe S8 până să vină S9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×