Android 8.0 vine pe Nokia 8 în curând; HMD Global confirmă finalizarea testelor beta

1.010 ori
<b>Android 8.0 vine pe Nokia 8 în curând; HMD Global confirmă finalizarea testelor beta</b>De curând finlandezii de la HMD Global au confirmat finalizarea testelor beta realizate pentru Android 8.0 Oreo în cazul smartphone-ului Nokia 8. Așadar ne așteptăm ca update-ul software să vină chiar luna viitoare

HMD Global a petrecut o bună parte din anul 2017 lăudându-se că va oferi super rapid actualizarea la Android 8.0 Oreo pe terminalele Nokia, chiar şi cele low end. La un moment dat au scăpat şi o promisiune legată de Android P. Acum aflăm că Android 8.0 Oreo vine pe Nokia 8 în curând.

Nokia 8 este primul din seria Nokia care va avea parte de actualizarea care îi aduce notification dots şi mod picture in picture. Şeful secţiunii Produse de la HMD, Juho Sarvikas a confirmat că după o scurtă perioadă de beta testing Nokia 8 va primi actualizarea la Android 8.0 Oreo. Peste 2000 de utilizatori au fost înscrişi în programul #nokiamobilebetalabs, ajutând la testarea celui mai nou release Android şi oferind feedback.

Ce înseamnă "curând"? Estimez că Oreo va veni pe flagship-ul Nokia până în decembrie, sau cel târziu până la Crăciun. Ordinea viitoarelor terminale vizate de update este următoarea: Nokia 7, 6, 3 şi 2. Cum rămâne cu Nokia 5 totuşi? Probabil va fi şi el introdus undeva între 6 şi 3. Pentru Nokia 8 pachetul de update va ocupa 1.3 GB şi va aduce cele mai noi actualizări de securitate, Google Play Protect şi notificări organizate pe categorii.

Nokia 8 a început să piardă din preţ recent, gravitând în jurul a 2.300 lei pe piaţa din România şi rămâne în continuare singurul telefon cu Android şi optică Zeiss de pe piaţă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×