Android 8.0 Oreo va ajunge pe flagship-ul HTC U11 în trimestrul 4 al acestui an (octombrie-decembrie)

1.169 ori
<b>Android 8.0 Oreo va ajunge pe flagship-ul HTC U11 în trimestrul 4 al acestui an (octombrie-decembrie)</b>Fix în a doua zi de la anunțul lui Android 8.0 Oreo v-am informat că taiwanezii de la HTC plănuiesc ca în prima fază să aducă noul release pe terminale ca HTC U11, HTC U Ultra și HTC 10. Acum descoperim că flagship-ul din acest an, adică U11

Am aflat cu doar câteva zile în urmă faptul că taiwanezii de la HTC plănuiesc să aducă actualizarea la Android 8.0 Oreo pe terminale precum HTC U11, HTC U Ultra și HTC 10 în prima fază, fără a fi dezvăluită totuși perioada în care ar trebui să ne așteptăm la distribuirea pachetului software. Astăzi sosește și acest detaliu, numai pentru HTC 11 totuși - telefon ce va primi tratamentul Oreo din trimestrul 4 al acestui an.

Compania confirmă că update-ul vine în perioada octombrie - decembrie și este o veste tare bună pentru cei care dețin acest flagship capabil de interacțiune prin gesturi Edge Sense. Să sperăm că HTC se ține de cuvânt și că nu vor apărea alte probleme ce vor duce la amânarea actualizărilor, lucru ce s-a întâmplat la multe case mari.

Acest HTC U11 este de departe cel mai puternic smartphone HTC ever, terminal echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon 835, 4 GB RAM și cu un display Quad HD de 5.5 inch. După cum vă spuneam și mai sus, folosind tehnologia Edge Sense putem interacționa cu diferite funcții doar prin strângerea telefonului - dotare care aparent va ajunge și pe varianta compactă Pixel 2 din acest an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×