Android 9.0 ar putea debuta în versiunea finală pe data de 20 august, zi în care îi vom afla și denumirea oficială

1.128 ori
<b>Android 9.0 ar putea debuta în versiunea finală pe data de 20 august, zi în care îi vom afla și denumirea oficială</b>Iată că primele zile ale lunii august ne aduc și detalii despre data la care Google are în plan să lanseze versiunea finală Android 9.0 P, fiind vorba despre ziua de 20 august potrivit celebrului zvonac Evan Blass. În această zi vom afla și care

Prin intermediul celebrului zvonac Evan Blass aflăm astăzi posibila dată la care Google are în plan dezvăluirea versiunii finale de Android 9.0, fiind vorba despre ziua de 20 august atunci când vom descoperi și care este numele oficial de desert asociat acestui release. Ținând cont de sursa acestei informații, tindem să credem că într-adevăr lansarea noului Android va avea loc peste doar câteva săptămâni.

Android P

Tot atunci vor începe și actualizările pentru terminalele Pixel, iar la mică distanță ar trebui să vedem Android 9 și pe dispozitivele Android One de pe piață. Nu ar fi exclus ca în primă fază să fie distribuită noua versiune OS și pe telefoanele non-Google care au beneficiat de un release Developer Preview, printre acestea numărându-se modelele de mai jos:

  • Essential Phone
  • Nokia 7 Plus
  • OnePlus 6
  • Oppo R15 Pro
  • Sony Xperia XZ2
  • Vivo X21 UD
  • Xiaomi Mi Mix 2s

Cât despre funcțiile pe care această versiune Android le va aduce, avem pe listă suportul nativ pentru decupaj în ecran, un mod Dark Battery Saving, cât și revenirea butonului "Clear All" care lipsește în momentul de față din variantele Beta. De asemenea, trebuie să ne așteptăm și la un plus adus pe partea de securizare și la ceva schimbări pe partea de design. Referitor la nume, sunt mari șanse ca noul Android să fie numit Android Pistachio. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×