Samsung Galaxy Note 9 ar putea debuta într-o variantă pe alb; Vedem o randare detaliată din partea lui @evleaks

790 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 ar putea debuta într-o variantă pe alb; Vedem o randare detaliată din partea lui @evleaks</b>Chiar la început de săptămână dăm peste o randare tare interesantă a lui Samsung Galaxy Note 9, phablet reprezentat de această dată într-o variantă pe alb. Imaginea cu pricina pe care o puteți vedea mai jos vine din partea lui Evan Blass

În prag de sărbători se pare că sud-coreenii de la Samsung pregătesc lansarea unei variante speciale de Galaxy Note 9, terminal ce va fi disponibil și într-o nuanță de alb. Detalii cu privire la această versiune ne sunt aduse chiar astăzi de către celebrul zvonac @evleaks care are să ne prezinte o randare detaliată a telefonului.

Galaxy note 9

De menționat totuși faptul că Evan a primit randarea din partea unei surse și că acesta nu este 100% sigur dacă imaginea este reală. Ar putea fi foarte bine opera unui designer care lucrează în aplicații 3D după cum afirmă și leaker-ul. Până când ne vom convinge dacă Samsung Galaxy Note 9 va debuta pe alb sau nu, nu ne rămâne decât să îl admirăm în această imagine detaliată.

A trecut ceva timp de la debutul unui device Note pe alb, ultimul din serie fiind Galaxy Note 5. Nuanța a fost ulterior înlocuită de un argintiu arătos, dar parcă tot acel alb ne atrage mai mult privirile. Pe lângă look-ul deosebit, această culoare ține amprentele la distanță.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×