Samsung Galaxy Note 9 ar putea debuta într-o variantă pe alb; Vedem o randare detaliată din partea lui @evleaks

Autor:  | Publicat în:  Samsung 728 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 ar putea debuta într-o variantă pe alb; Vedem o randare detaliată din partea lui @evleaks</b>Chiar la început de săptămână dăm peste o randare tare interesantă a lui Samsung Galaxy Note 9, phablet reprezentat de această dată într-o variantă pe alb. Imaginea cu pricina pe care o puteți vedea mai jos vine din partea lui Evan Blass

În prag de sărbători se pare că sud-coreenii de la Samsung pregătesc lansarea unei variante speciale de Galaxy Note 9, terminal ce va fi disponibil și într-o nuanță de alb. Detalii cu privire la această versiune ne sunt aduse chiar astăzi de către celebrul zvonac @evleaks care are să ne prezinte o randare detaliată a telefonului.

Galaxy note 9

De menționat totuși faptul că Evan a primit randarea din partea unei surse și că acesta nu este 100% sigur dacă imaginea este reală. Ar putea fi foarte bine opera unui designer care lucrează în aplicații 3D după cum afirmă și leaker-ul. Până când ne vom convinge dacă Samsung Galaxy Note 9 va debuta pe alb sau nu, nu ne rămâne decât să îl admirăm în această imagine detaliată.

A trecut ceva timp de la debutul unui device Note pe alb, ultimul din serie fiind Galaxy Note 5. Nuanța a fost ulterior înlocuită de un argintiu arătos, dar parcă tot acel alb ne atrage mai mult privirile. Pe lângă look-ul deosebit, această culoare ține amprentele la distanță.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×