Motorola One Power are specificaţiile finale detaliate; Pachet hardware mid-range și Android One la bord

1.488 ori
<b>Motorola One Power are specificaţiile finale detaliate; Pachet hardware mid-range și Android One la bord</b>Deși Motorola a tot lansat smartphone-uri în ultima vreme, se pare că vom mai avea parte de ceva noutăți în această vară - Moto One Power fiind una dintre acestea. Telefonul care s-a tot perindat online în ultimele săptămâni își dezvăluie astăzi

Motorola One Power îşi continuă seria de scăpări, de această dată cu specificaţii care sunt iarăşi diferite faţă de precedentele leak-uri. Se confirmă în schimb diagonala şi rezoluţia telefonului. Hai să vedem ce ne rezervă primul Moto cu breton.

Moto One Power

Acesta va fi un telefon Android One, care ar urma să fie un soi de succesor neoficial pentru Moto X4. Nu avem încă o dată de lansare, dar având în vedere că Moto Z3 Play de abia a debutat, cred că Motorola lasă întâi apele să se liniştească înainte de debut. Motorola One Power ar urma să vină cu un procesor Qualcomm Snapdragon 636 şi 4 GB RAM de această dată, nu 6 GB cum indica ultima scăpare.

E drept că pot exista ambele versiuni fără probleme, inclusiv cu stocare extra. Ecranul cu breton are 6.2 inch în diagonală şi etalează o rezoluţie Full HD+. În spate găsim o cameră duală cu senzori de 12 MP + 5 MP, primul cu deschidere F/1.8 şi al doilea cu deschidere F/2.0. Camera selfie are rezoluţie de 8 MP şi deschidere F/2.2. Cu această ocazie sunt contrazise iar scăpări mai vechi, care indicau o cameră selfie de 16 MP.

Apoi primim o baterie de 3780 mAh, Android 8.1 Oreo, iar designul camerei principale aduce cu cel al lui iPhone X. Să sperăm că preţul va fi la fel de rezonabil ca la Moto X4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×