Android 9.0 Pie ajunge pe Xiaomi Mi A2, în varianta stabilă

2.424 ori
<b>Android 9.0 Pie ajunge pe Xiaomi Mi A2, în varianta stabilă</b>Weekend-ul vine cu o veste bună pentru utilizatorii de terminale Xiaomi Mi A2, aceea că sistemul de operare Android 9.0 Pie se livrează acum oficial pe telefonul de față. În cazul în care vă întrebați, aflați că este vorba despre varianta stabilă

Dacă posesorii de telefoane Samsung Galaxy S9 spre exemplu mai au de aşteptat până în ianuarie ca să le sosească actualizarea la Android 9.0 Pie, ei bine sunt câteva telefoane midrange care au primit deja această versiune de Android. Printre ele se numără şi Xiaomi Mi A2 mai nou, care a primit un Android Pie stabil în ultimele ore.

Include funcţionalitatea găsită pe telefoanele Pixel de ceva vreme, precum Adaptive Battery, navigarea prin gesturi în stil iPhone X şi App Actions. Mi A2 este un telefon bazat pe Android One, deci ne aşteptam la oarecare prioritate în sosirea unui software de genul. Acest pachet software vine cu security patch-ul pe data de 5 noiembrie şi ocupă puţin peste 1 GB.

Vine în valuri, aşa că mai aveţi de aşteptat puţin probabil. Încă nu ştim când va primi Xiaomi Mi A2 Lite acest tratament, dar probabil mai aveţi de aşteptat dacă sunteţi posesorii săi. Asta pentru că el de abia a intrat în programul beta pentru Android Pie. Vă reamintesc că Xiaomi Mi A2 este un telefon midrange care a debutat în vară, cu procesor Snapdragon 660, ecran de 5.99 inch Full HD+ şi cameră duală de 12 MP + 20 MP în spate.

E printre ultimii mohicani cu corp metalic unibody şi are o nuanţă de albastru care fură privirile. A devenit best buy de când a coborât sub 1000 de lei şi îl găsiți la 909 lei pe eMAG în varianta cu 4 GB RAM + 64 GB stocare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×