Noul EMUI 9.0 bazat pe Android Pie este așteptat la IFA 2018; Iată când vine actualizarea pe Huawei P20

4.428 ori
<b>Noul EMUI 9.0 bazat pe Android Pie este așteptat la IFA 2018; Iată când vine actualizarea pe Huawei P20</b>După câteva anunțuri din partea celor de la Sony, Motorola, dar și Nokia cu privire la sosirea lui Android 9.0 Pie pe telefoanele din portofoliu, iată că astăzi aflăm și câte ceva legat de planurile celor de la Huawei. Aparent, noul EMUI 9.0 care

În ultimele săptămâni am aflat și câteva detalii despre când producători precum Nokia, Motorola și Sony plănuiesc să dea startul actualizărilor la Android 9.0 Pie pentru telefoanele din portofoliu. Acum și Huawei apare în peisaj odată cu dezvăluirea informației că noul Emotion UI 9.0 ce va fi bazat pe Android 9.0 Pie urmează a fi prezentat oficial chiar în cadrul târgului de tehnologie IFA 2018 la început de septembrie.

Această veste ar veni din partea unui purtător de cuvânt al companiei care reconfirmă pe această cale și faptul că la IFA vine și procesorul flagship Kirin 980. De asemenea, este menționat aici că seria de terminale P20, P20 Pro și P20 Lite vor beneficia de Android Pie chiar pe final de septembrie, următoarele de pe listă fiind Mate 10, Mate 10 Pro și eventual Mate 10 lite. 

Sosirea rapidă al lui Android Pie s-ar datora implementării lui Project Treble aparent și dacă informațiile de aici chiar se adeveresc, atunci Huawei ar urma să aducă noul release software chiar înaintea celor de la Sony care de curând au dezvăluit că abia din noiembrie se va da startul actualizărilor pe terminalele Xperia.

Așteptați-vă ca Huawei Mate 20 și Mate 20 Pro să vină preinstalate cu Android 9. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×