Android 9.0 Pie e gata de lansare pe telefoanele importante de la Huawei; Iată indicii!

6.502 ori
<b>Android 9.0 Pie e gata de lansare pe telefoanele importante de la Huawei; Iată indicii!</b>Descoperim astăzi pe seama unor certificări marca Wi-Fi Alliance faptul că cei de la Huawei pregătesc lansarea lui Android 9.0 Pie pe 4 terminale importante din portofoliu. Sunt mari șanse ca noul release software să debuteze pe dispozitive undeva

Dacă ar fi fost să ghicesc ce companie o să ne ofere actualizarea la Android 9.0 Pie pe telefoanele sale prima, aş zice că Nokia sau Sony sunt în pole position. Huawei s-a poziţionat totuşi bine de tot, prin indiciile apărute recent cu privire la actualizările la Android 9.0 Pie pe modelele mai de vază. Luna trecută Huawei anunţa că primele telefoane vor primi Android Pie chiar din septembrie. La început de lună am văzut și EMUI 9.0 pregătit pentru aplicare peste “placintă”.

Huawei

Acum suntem aproape de mijloc de lună, iar chinezii sunt gata să livreze. Câteva listări de la WiFi Alliance indică faptul că au apărut câteva telefoane Huawei cu Android Pie la bord. E vorba despre Huawei P20, P20 Pro, Mate 10 şi Huawei Mate 10 Pro, care sunt pe acea listă cu cel mai nou Android.

Evident, o listare nu înseamnă şi o lansare. Chiar dacă ar fi totul gata, ştiţi deja pragurile şi opreliştile: trebuie să fie preluat feedbackul de la faza beta, trebuie să îşi implementeze şi Huawei softul personalizat, trebuie să vină şi operatorii de telefonie să facă teste si sa puna soft propriu şi aşa mai departe. Şansele sunt mari ca Huawei P20 şi P20 Pro să aibă Android 9.0 Pie până la final de lună.

Android 9.0 Pie aduce navigare şi control prin gesturi, în stil iPhone X, prin swipe, funcţia Adaptive Battery şi Adaptive Brightness mai deştept, care îşi dă seama în ce situaţii şi ce aplicaţii să regleze luminozitatea, în mod util. Avem şi recomandări de utilizare a unor aplicaţii în funcţie de context, oră sau loc. Acest Android mai aduce şi funcţia Digital Wellbeing, care are grijă să monitorizeze cât timp petreci pe web sau în aplicaţii pentru a evita excesele.

Selecţia de text este mai uşoară şi avem şi câteva noi reglaje la nivel de reglaje de volum şi sunet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×