Nokia 6.1 primește de astăzi actualizarea la Android 9.0 Pie; Aduce și integrare Google Lens

905 ori
<b>Nokia 6.1 primește de astăzi actualizarea la Android 9.0 Pie; Aduce și integrare Google Lens</b>Exact cum au promis iată că finlandezii de la HMD Global aduc în această lună actualizarea la Android 9.0 Pie și pe smartphone-ul Nokia 6.1. Interesant este faptul că avem de-a face aici cu un telefon ce adoptă dotări mid-range, asta în

Undeva la început de octombrie aflamHMD Global plănuiește să aducă Android 9.0 Pie și pe smartphone-ul Nokia 6.1 în această lună, fapt ce se întâmplă chiar acum. Prin intermediul paginii sale de Twitter, Juho Sarvikas (CFO HMD Global) anunță că actualizarea ajunge de astăzi pe telefonul cu dotări mid-range pe care l-am testat și noi în această vară și oferindu-vă o recenzie pe măsură (o puteți găsi aici).

Nokia 6.1

Deși nu avem un changelog complet, aflăm că odată cu update-ul acest telefon va deveni mai rapid și se va adapta în funcție de comportamentul de utilizare al fiecărui utilizator în parte. De asemenea, suntem informați că Android Pie aduce pe smartphone-ul Nokia 6.1 și integrare cu Google Lens în aplicația de cameră foto - modalitate prin care puteți căuta obiecte de interes prin vizorul camerei foto.

Revenind la recenzia noastră, vă amintim că printre punctele forte ale telefonului am avut performanța bună, display-ul de calitate, volumul ridicat mai ales la jocuri și rezultate bune în testele de baterie la utilizare continuă. Este un mid-range pe care vă puteți baza și acum că a primit și Pie devine și mai atractiv.

Cel mai bun preț actual este de 799 lei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×