Android cucerește piața consolelor cu XPERIA Play; prima reclamă pentru consola-telefon disponibilă acum (Video)

1.782 ori
<b>Android cucerește piața consolelor cu XPERIA Play; prima reclamă pentru consola-telefon disponibilă acum (Video)</b>După speculații, preview-uri și chiar experiențe hands-on cu prima consolă-telefon, XPERIA Play va deveni realitate în data de 13 februarie, în această duminică. Debutul va avea loc în cadrul unui eveniment cu prezență pe Facebook și care a...

După speculații, preview-uri și chiar experiențe hands-on cu prima consolă-telefon, XPERIA Play va deveni realitate în data de 13 februarie, în această duminică. Debutul va avea loc în cadrul unui eveniment cu prezență pe Facebook și care a fost promovat prin aceeași rețea de socializare.

Zvonurile despre "PSP Phone" datează de cel puțin 4 ani și iată că în sfârșit terminalul devine realitate. Clipul de mai jos este prima reclamă pentru acest handet inedit, care combină sistemul de control al unui PSP cu specificațiile și designul unui telefon Xperia ce rulează Android 2.3 Gingerbread.

Vă așteptam duminică, pe 13 februarie, să asistăm la marea lansare, care va fi transmisă pe Facebook la ora 20:00. Până atunci vă lăsăm cu clipul de mai jos, care deși pare înspăimântător la prima vedere, este doar începutul unei campanii promoționale ce va include și reclamele din timpul meciurilor din Champions League.

Ce ne rezervă PSP Phone? Un display LCD touch de 4.2 inch, DLNA, WiFi 802.11 b/g/n, o cameră de 5MP, procesor de 1GHz, A-GPS și 380MB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×