Nokia E6, design similar cu E5, gata de lansare la MWC?

4.063 ori
<b>Nokia E6, design similar cu E5, gata de lansare la MWC?</b>Ultima oară când auzeam de Nokia E6, speculațiile afirmau că terminalul vine cu un display VGA și că este vorba de un ecran touch. Ei bine, șansele ca acest display să fie touchscreen sunt mai mici acum, când imagini cu handsetul au apărut deja...

Ultima oară când auzeam de Nokia E6, speculațiile afirmau că terminalul vine cu un display VGA și că este vorba de un ecran touch. Ei bine, șansele ca acest display să fie touchscreen sunt mai mici acum, când imagini cu handsetul au apărut deja pe web.

Se pare că vom avea de-a face cu un frate mai mare pentru Nokia E5, îmbunătățind specificațiile acestuia. Tastatura QWERTY frontală, de sub ecran amintește de E71 și E72, iar în partea din spate descoperim o cameră de 8 megapixeli, foarte posibil cu același senzor de pe modelul E7. Camera vine cu bliț dual LED, iar cei dezamăgiți de display-ul telefonului nu trebuie să își piardă speranța, deoarece acesta ar putea fi totuși un touchscreen.

Cel mai probabil vom afla mai multe detalii despre E6 (și poate și o dată de lansare pentru E7, cel amânat) la MWC 2011, care debutează la finalul acestei săptămâni. Să fie acesta unul dintre ultimele modele Symbian, având în vedere zvonurile cu privire la parteneriatul dintre Nokia și un producător de OS-uri mobile precum Microsoft (cu al său WP7) sau Google (Android) ?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×