Android Ice Cream Sandwich vine mai devreme pe telefonul tau prin CyanogenMod 9

Autor:  | Publicat în:  Android 1.418 ori
<b>Android Ice Cream Sandwich vine mai devreme pe telefonul tau prin CyanogenMod 9</b>Avand in vedere faptul ca mai avem de asteptat luni bune pana sa primi actualizari la Android 4.0 pe telefoanele noastre cu Gingerbread, ar fi cazul sa recurgem la ROM-uri care sa il contina pe Ice Cream Sandwich. In intampinarea acesti dorintei vine ca...

Avand in vedere faptul ca mai avem de asteptat luni bune pana sa primi actualizari la Android 4.0 pe telefoanele noastre cu Gingerbread, ar fi cazul sa recurgem la ROM-uri care sa il contina pe Ice Cream Sandwich. In intampinarea acesti dorintei vine ca de obicei hackerul Cyanogen, cu noul sau ROM CM9.

Acum ca Google a pus la dispozitie codul sursa al lui Ice Cream Sandwich nimic nu mai poate opri dezvoltatorii din crearea de ROM-uri proprii. Retineti ca CyanogenMod a sarit versiunea personalizata de Honeycomb, deoarece codul nu era disponibil din partea Google. Confirmarea ca se lucreaza la aceasta versiune de ROM vine chiar de la Steve Kondik, zis si Cyanogen, initiatorul acestui proiect.

Daca va intrebati de ce s-a sarit direct de la versiunea CyanogenMod 7 la CM9, ei bine explicatia este ca numele de CM8 ar fi fost destinat lui Honeycomb, dar cum acesta nu este disponibil, se sare o versiune. Intre timp va continua si evolutia lui CyanogenMod 7.0, care va ajunge la varianta 7.2. Retineti ca echipa din spatele acestui ROM este faimoasa pentru respectarea de deadline-uri, deci vom avea Android 4.0 destul de curand pe terminalele noastre.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×