Android ruleaza pe HTC Touch (Video)

1.754 ori
<b>Android ruleaza pe HTC Touch (Video)</b>Am vazut atat de multe porturi ale lui Android pe tot soiul de terminale mobile, incat nimic nu ne mai surprinde. Iata ca de aceasta data, OS-ul open source soseste pe HTC Touch si puteti urmari software-ul in actiune in urmatorul clip video: Toate...

Am vazut atat de multe porturi ale lui Android pe tot soiul de terminale mobile, incat nimic nu ne mai surprinde. Iata ca de aceasta data, OS-ul open source soseste pe HTC Touch si puteti urmari software-ul in actiune in urmatorul clip video:

Toate functiile de baza au fost implementate, de la tastatura virtuala customizata, pana la atat de utilul meniu Home. Exista totusi unele probleme cu interfata care se adapteaza cu greu la rezolutia QVGA, iar GPS-ul, conexiunea Bluetooth si USB nu sunt operationale inca. Hackul este disponibil acum, pentru acei indrazneti care poseda un HTC Touch si doresc sa-l incerce.

Va fi nevoie de un simplu restart pentru a reveni la Windows Mobile, iar daca faceti testul, nu ezitati sa comentati pe seama acestui articol. Acum ca si Sony Ericsson face parte din alianta care dezvolta Android, ne asteptam sa vedem OS-ul si pe terminalele sale performante, cu mentiunea ca Nokia a ramas in afara acestui joc al portarii.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×