Android ruleaza acum pe HTC Touch Pro2 (Video)

3.149 ori
<b>Android ruleaza acum pe HTC Touch Pro2 (Video)</b>Iata ca sistemul de operare Android este portat tot mai des pe terminale Windows Mobile, lucru care ar trebui sa dea de gandit celor de la Microsoft. Cel mai recent exemplu este HTC Touch Pro2, pe care a sosit recent Android via port si pe care il puteti...

Iata ca sistemul de operare Android este portat tot mai des pe terminale Windows Mobile, lucru care ar trebui sa dea de gandit celor de la Microsoft. Cel mai recent exemplu este HTC Touch Pro2, pe care a sosit recent Android via port si pe care il puteti vedea in actiune in urmatorul clip:

Aflam din start ca pe acest build de Android nu functioneaza GPS-ul si Bluetooth-ul, dar restul functiilor sunt prezente, de la accelerometru la WiFi, conexiune date, browser Android si multe altele. Clipul de mai sus prezinta experienta de web browsing via Android pe HTC Touch Pro2, dar si rularea unei aplicatii ce necesita accelerometru, pe numele sau Urban Spoon.

Browserul de pe acest OS functioneaza in mod landscape, iar ecranul Home se misca excelent, permitand crearea de shortcuturi, mutarea de widgeturi si realizarea de bookmark-uri. Aplicatiile pot fi downloadate si instalate cu ajutorul lui Android Market, iar clipul prezinta si functia Calendar, dar si messaging in actiune, mentionand in treacat si ca handsetul beneficiaza de o durata de viata a bateriei de 7 ore.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×