Samsung Galaxy Note 7 primeşte o disecţie din partea iFixit, se dovedeşte greu de reparat; Totuşi e mai ușor de deschis decât Galaxy S7

1.378 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 primeşte o disecţie din partea iFixit, se dovedeşte greu de reparat; Totuşi e mai ușor de deschis decât Galaxy S7</b>Dacă l-am văzut pe Samsung Galaxy Note 7 trecut prin teste de zgâriere, ardere şi îndoire, e momentul să îl vedem şi disecat la iFixit, iar veştile sunt mixte. Pentru început aflaţi că el este mai uşor de reparat decât Galaxy S7, dar rămâne mai puţin..

Dacă l-am văzut pe Samsung Galaxy Note 7 trecut prin teste de zgâriere, ardere şi îndoire, e momentul să îl vedem şi disecat la iFixit, iar veştile sunt mixte. Pentru început aflaţi că el este mai uşor de reparat decât Galaxy S7, dar rămâne mai puţin accesibil la nivel de componente decât alte handset-uri.

Se pare că nu e deloc uşor să deschizi un Galaxy Note 7 pentru a-i accesa interiorul, având în vedere că nu există şuruburi expuse la exterior. E nevoie de un mecanism care încălzeşte adezivul şi nişte ventuze speciale. Disecţia iFixit a inclus şi o menţiune legată de un design atipic pentru cablurile bateriei, care apropo şi ea e greu de înlocuit.

Samsung Galaxy Note 7 disecat

În plus, ecranul curbat pe margini face înlocuirea sticlei frontale aproape imposibilă fără o daună totală adusă panoului. Galaxy Note 7 primeşte nota de 4 din 10 pentru uşurinţă de reparare, cu 1 punct mai mult decât Galaxy S7 şi S7 Edge, cu singurul avantaj notabil fiind faptul că acum nu mai e nevoie să înlături ecranul pentru a accesa portul de încărcare.

Ca repere, aflaţi că iPhone 6s are nota 7 din 10 pentru uşurinţă de reparare, iar un LG G4 are nota 8.

Samsung Galaxy Note 7 dezasamblat la iFixit

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×