Actualizarea la Android 7.0 Nougat pentru Vernee Mars este aproape finalizată; se distribuie oficial în decembrie

863 ori
<b>Actualizarea la Android 7.0 Nougat pentru Vernee Mars este aproape finalizată; se distribuie oficial în decembrie</b>Vernee Mars este unul dintre terminalele recent lansate pe piața chineză, model ce sosește cu dotări upper mid-range și cu un design atractiv. Prețul de comercializare este cu siguranță un plus în cazul de față, iar faptul că actualizarea la Android 7.0

După cum bine știți, Vernee este o firmă ce și-a făcut intrarea pe piață la începutul acestui an, companie ce în ciuda lipsei de experiență a reușit să ne ofere terminale foarte interesante ca raport preț-specificații. Câteva exemple din portofoliu pot fi Thor, Apollo Lite, dar și recent lansatul Vernee Mars ce este disponibil în acest moment la vânzare pentru un preț de doar 206.83 euro ~ adică 930 lei.

Vernee MARS

Astăzi aflăm că actualizarea la Android 7.0 Nougat pentru acest terminal este aproape gata, Vernee oferindu-ne o serie de fotografii ce confirmă testarea noului release.. Pachetul software urmează a fi distribuit chiar de luna viitoare, Vernee Mars devenind astfel primul smartphone de pe piață cu procesor Helio P10 ce este actualizat la cea mai nouă versiune a platformei Android.

Vernee MARS

Este de admirat faptul că Vernee reușește iată să aducă atât de rapid actualizarea la Android 7.0 Nougat pentru un smartphone din gamă, asta în situația în care majoritatea companiilor chineze ezită dinandins să ofere și suport software post-vânzare. Cu siguranță Vernee Mars nu va fi singurul terminal din gamă ce va primi Nougat, semn că puteți lua în calcul și acest lucru în cazul unei posibile achiziții. 

Îl găsiți în oferta GearBest.com pentru doar 930 lei!

Vernee MARS

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×