Android O va sosi cu o variantă actualizată a funcției App Shortcuts; un soi de înlocuitor software pentru 3D Touch

1.679 ori
<b>Android O va sosi cu o variantă actualizată a funcției App Shortcuts; un soi de înlocuitor software pentru 3D Touch</b>Odată cu Android 7.1 Nougat cei de la Google implementau și o funcție în stil 3D Touch ce ne permitea accesul rapid la anumite comenzi ale aplicațiilor de pe ecran. Acest feature este îmbunătățit odată cu trecerea la Android O și vedem astăzi câteva

Actualizarea la Android 7.1.1 Nougat ne-a adus pe smartphone-urile Pixel și funcția "App Shortcuts" - aceasta fiind un soi de înlocuitor software pentru tehnologia 3D Touch pe care o regăsim pe iPhone. Fix ca în cazul acestor din urmă terminale și pe Android puteam apăsa prelungit pe o iconiță de pe ecran pentru a beneficia de acces rapid la anumite comenzi fără a intra direct în aplicația propriu-zisă pentru a face asta.

Android O

Descoperim astăzi prin intermediul celor de la BGR.in faptul că odată cu Android O va sosi o actualizare interesantă pentru această funcție foarte utilă de altfel. La apăsarea mai prelungită pe aplicația dorită de pe ecran vom primi acest meniu extra de comenzi rapide, fix precum ni se prezintă în animația gif de mai sus și în capturile de ecran.

Android O

Instalând Android O Beta puteți încerca și voi această funcționalitate pe smartphone-urile Pixel, Pixel XL, Nexus 5x sau Nexus 6P. De asemenea, trebuie precizat că sunt șanse destul de mici ca App Shortcuts să fie implementat pe alte terminale în afara celor menționate mai sus, chiar și odată cu sosirea lui Android O din partea producătorilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×