Google vinde acum Nexus 5 cu un design ușor schimbat

1.816 ori
<b>Google vinde acum Nexus 5 cu un design ușor schimbat</b>Astăzi descoperim un aspect interesant legat de telefonul LG Nexus 5, care a primit recent și o recenzie Mobilissimo.ro. Aparent, câțiva utilizatori de pe forumul XDA Developers au descoperit că noile modele Nexus 5 au câteva modificări de design....

Astăzi descoperim un aspect interesant legat de telefonul LG Nexus 5, care a primit recent și o recenzie Mobilissimo.ro. Aparent, câțiva utilizatori de pe forumul XDA Developers au descoperit că noile modele Nexus 5 au câteva modificări de design.

Aparent Google ar fi descoperit câteva probleme cu designul primului lot de modele Nexus de nouă generație și a decis să adopte un nou design. Totul a început atunci când membrul XDA și-a returnat handsetul Nexus și a primit la schimb nouă versiune. Printre problemele de care se plângea nefericitul se numărau butoane zgomotoase și care nu erau fixate bine, SIM tray care ieșea prea mult în afară și marginea neșlefuita a ecranului.

Google vinde acum Nexus 5 cu un design ușor schimbat

Atunci când noul device a fost pus lângă cel vechi au început să se vadă și schimbările. Astfel, noul Nexus 5 are difuzoare mai mari, sau mai bine zis acele orificii ale difuzorului sunt mai mari, iar butoanele sunt mai rezistente. Totuși, cum se simt oare cei care au cumpărat deja un Nexus 5 cu toate aceste probleme?

Google vinde acum Nexus 5 cu un design ușor schimbat

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×