Android P va veni rapid pe Samsung Galaxy S9; Suportul Project Treble confirmat

2.510 ori
<b>Android P va veni rapid pe Samsung Galaxy S9; Suportul Project Treble confirmat</b>Una dintre principalele probleme ale lui Samsung Galaxy S8 şi Note 8, două telefoane altminteri foarte bune e întârzierea actualizării la Android 8.0 Oreo. Samsung Galaxy S9 vrea să scape de acest flagel şi va avea suport Project Treble.

Una dintre principalele probleme ale lui Samsung Galaxy S8 şi Note 8, două telefoane altminteri foarte bune e întârzierea actualizării la Android 8.0 Oreo. Samsung Galaxy S9 vrea să scape de acest flagel şi va avea suport Project Treble.

Noul flagship proaspăt anunţat în Barcelona va oferi suport pentru Google Project Treble, care aduce o abordare modulara pentru actualizările software. Ca atare este mai uşor pentru dezvoltatori să lucreze la fiecare modul al pachetului software. Treble implică o schimbare de arhitectură pentru framework-ul Android, reducând timpul necesar pentru lansarea unei actualizări.

Android P va veni rapid pe Samsung Galaxy S9; Suportul Project Treble confirmat

Ideea este de a face un update pentru un terminal fără a fi nevoie de multe modificări la nivel software. Google a separat lucrul la Android de lucrul pe care îl fac partenerii săi hardware asupra OS-ului, pentru a asigura compatibilitate deplină. Acum un producător de telefoane va actualiza framework-ul de OS, fără a mai aştepta producătorii de procesoare şi alte componente să realizeze propriile modificări.

Dacă totul merge bine Galaxy S9 va primi Android P imediat după lansarea OS-ului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×