Iată ce mai ştim despre actualizarea la Android 8.0 Oreo a lui Samsung Galaxy S8

11.887 ori
<b>Iată ce mai ştim despre actualizarea la Android 8.0 Oreo a lui Samsung Galaxy S8</b>După ce la începutul lunii Samsung a început să ofere actualizarea la Android 8.0 Oreo pe terminalele Galaxy S8, pachetul software a trebuit să fie retras, din cauza unor probleme. Apoi după o perioadă de pauză de câteva zile a reînceput să ofere..

După ce la începutul lunii Samsung a început să ofere actualizarea la Android 8.0 Oreo pe terminalele Galaxy S8, pachetul software a trebuit să fie retras, din cauza unor probleme. Apoi după o perioadă de pauză de câteva zile a reînceput să ofere actualizarea (pe 22 februarie), dar doar în anumite zone de pe glob. Cum stăm în acest moment cu timeline-ul update-ului aflaţi mai jos.

O noutate este că Samsung a decis să publice changelog-ul oficial pentru pachetul software, care duce S8 la varianta Samsung Experience 9.0. Evident vine la pachet cu Android 8.0 Oreo în sine, care aduce câteva îmbunătăţiri clare platformei. E vorba despre limitarea utilizării serviciilor din fundal, pentru a îmbunătăţi viaţa bateriei şi performanţă. Din păcate nu vine şi suportul pentru Project Treble odată cu acest release, el fiind păstrat doar pentru S9.

Samsung Galaxy S8 mai primeşte şi noi funcţii în cadrul lui Samsung Experience, precum Dual Messenger, care era deja pe Galaxy Note 8 şi permite asocierea a doua conturi la o singură aplicaţie de mesagerie. Va fi nevoie de două numere de telefoane pentru acestea, deci tot nu aţi scăpat de validarea cu 2 cartele SIM. Samsung a adus şi modificări la modul în care funcţionează scannerul de amprente şi cel de iris.

Acum acestea sunt disponibile DOAR dacă folosiţi un PIN, cod vizual de deblocare (pattern) sau passcode împreună cu autentificarea biometrica.  Dacă nu, atunci nu le puteţi folosi. E totul pentru a securiza mai bine Samsung Pay, încât nimeni să nu facă plăti fără ştirea voastră. Samsung a avut nevoie de jumătate de an să aducă Oreo pe cel mai bine vândut telefon al său din 2017 şi hitul anului trecut, dar asta cu ceva probleme, după cum am văzut in ultima luna.

Sperăm ca la S9 si Android P să se mişte mai rapid, mai ales cu aportul lui Treble.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×