Android Pay debutează astăzi, suportat pe terminalele cu NFC; Deocamdată soseşte doar în SUA!

Autor:  | Publicat în:  Android 993 ori
<b>Android Pay debutează astăzi, suportat pe terminalele cu NFC; Deocamdată soseşte doar în SUA!</b>Android Pay debutează astăzi pe terminalele Android cu suport NFC care se afla &icirc;n SUA, &icirc;n tentativa de a rivaliza cu Apple Pay şi cu Samsung Pay, care va sosi la r&acirc;ndul său cur&acirc;nd. Android Pay este un soi de completare a lui...

Android Pay debutează astăzi pe terminalele Android cu suport NFC care se afla în SUA, în tentativa de a rivaliza cu Apple Pay şi cu Samsung Pay, care va sosi la rândul său curând. Android Pay este un soi de completare a lui Google Wallet şi aflaţi mai multe despre el mai jos.

Vor exista în continuare cele două aplicaţii separate, Google Wallet pentru a vă administra cardurile şi resursele de plată şi Pay pentru a realiza plăţile. Cei care vor să aibă acces la Android Pay trebuie să descarce întâi aplicaţia Google Wallet, care va fi actualizata în următoarele săptămâni. Folosind Google Wallet veţi putea primi şi trimite bani de pe şi către cardul de debit sau contul bancar, în vreme ce Android Pay se ocupă doar de funcţia "tap and pay".

Noua aplicaţie Google serveşte şi pentru a stoca gift card-uri şi cupoane de loialitate la diferite magazine. Cardurile şi conturile stocate în Google Wallet vor fi folosite de Android Pay pentru a realiza plăţile. Pentru a face o plată cu Pay trebuie doar să plasaţi telefonul lângă un terminal contactless din magazin şi se va realiza plată, nefiind nevoie nici măcar să deschideţi aplicaţia.

În prima fază vor fi oferite şi puncte de loialitate şi bonusuri pentru a promova serviciul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×