Orange România își schimbă strategia de servicii; noi abonamente, beneficii, dar și modalități interesante de achiziție a smartphone-urilor

Autor:  | Publicat în:  Orange 3.969 ori
<b>Orange România își schimbă strategia de servicii; noi abonamente, beneficii, dar și modalități interesante de achiziție a smartphone-urilor</b>&Icirc;n cadrul unui eveniment ce a avut loc astăzi &icirc;n București, Orange Rom&acirc;nia a ținut să &icirc;și prezinte noua strategie de servicii, o nouă promisiune ce se bazează &icirc;n special pe nevoile principale ale clienților. Ce...

În cadrul unui eveniment ce a avut loc astăzi în București, Orange România a ținut să își prezinte noua strategie de servicii, o nouă promisiune ce se bazează în special pe nevoile principale ale clienților. Ce înseamnă această nouă strategie? În primul rând mai multe beneficii și extraopțiuni pentru clienți.

Ca de fiecare dată, Orange a prezentat în deschidere și câteva date interesante despre acoperirea 4G la nivel național. Astfel, am aflat că acoperirea 4G LTE în mediul urban a ajuns la 96%, respectiv 70% acoperire națională în aproximativ 4200 de localități. Iată aceste cifre detaliate într-un tabel:

 • viteze 4G - 150 Mbps / 4G+ - 300 Mbps

 • traficul 4G a crescut cu 535% în ultiml an

 • 1.1 milioane de terminale 4G Orange

 • traficul 4G la metrou a crescut de 6 ori în ultimul an

Ulterior, rând pe rând, pe scena amplasată la fața locului au urcat diverși oficiali Orange, printre care și Julien Ducaroz - director comercial al companiei. În primul rând am făcut cunoștiință cu noua ofertă de abonamente, un portofoliu simplificat de abonamente și servicii special creat pentru a-i ajuta pe clienți să fie conectați la tot ce contează mai mult pentru ei.

Orange ME:

 • minute și mesaje nelimitate
 • smartphone-uri începând de la 0 euro pentru orice abonament
 • Orange TV Go inclus începând cu abonamentul Orange ME 14​

Abonamentele de bază vor fi numite acum Orange Me, special dedicate serviciilor de voce. Pentru cei care vor mai mult trafic de date, a fost creat Orange Net - opțiune ce aduce și smartphone-uri sau tablete la 0 euro. Există și Orange Share, respectiv Family, servicii care vin cu beneficii la nivel individual, sau la nivel de familie.

Orange NET:

 • cel mai rapid internet 4G
 • Lenovo Tab 2 A8-50 4G de la 0 euro împreună cu abonamentul Orange Net 15
 • Orange Net Duo 18 vine cu două terminale la 0 euro: Airbox 4G și homegat (8 GB trafic date mobile + 100 GB date fixe
 • Orange Net 5 - abonament special creat pentru smartwatch-urile dotate cu slot SIM

De asemenea, există și abonamente pentru mediul business - Orange Pro, acestea fiind dedicate în special micilor întreprinzători ce răspund nevoii de optimizare și dezvoltare a afacerilor. Pe lângă noile abonamente, Orange introduce și o noutate, și anume posibilitatea de achiziție a device-urilor mobile în rate, doar pentru acei abonați cu o vechime mai mare de un an.

Sistemul pare destul de similar cu cel oferit de Digi, prin care plata/rata se va realiza lunar pe factura Orange. Totodată, la achiziție unui smartphone 4G, clienții Orange vor primi cadou o baterie externă Power Up, care atunci când se va descărca va putea fi înlocuită gratuit în orice Orange Shop cu o alta complet încărcată.

Nu sunt uitați nici abonații mai vechi, aceștia urmând a beneficia de un program nou de loialitate cu mai multe puncte acordate pentru interacțiunile din mediul digital. La aniversare, clienții vor primi și reduceri speciale la accesoriile din Orange Shop. De asemenea, Orange România a lansat comercial și serviciul VoLTE 4G disponibil momentan doar pe terminalele Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge Plus.

Nu în ultimul rând, ne-a fost dezvăluit faptul că magazinele Orange vor avea parte de ceva modificări la capitolul design, dar și că site-ul www.orange.ro va primi cât de curând un nou design mai simplist și ușor de utilizat. Noile abonamente vor intra în vigoare începând din 14 septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×