Android Pie ajunge acum și la utilizatorii europeni de Huawei P20, P20 Pro și Mate 10 Pro

9.133 ori
<b>Android Pie ajunge acum și la utilizatorii europeni de Huawei P20, P20 Pro și Mate 10 Pro</b>La mijloc de săptămână avem o veste bună pentru posesorii de terminale Huawei P20, P20 Pro și Mate 10 PRO și anume aceea că firma chineză a început distribuirea update-ului la Android 9.0 Pie și pe plan european. Ar putea dura ceva totuși

La mijloc de săptămână avem o veste bună pentru posesorii de terminale Huawei P20, P20 Pro și Mate 10 PRO și anume aceea că firma chineză a început distribuirea update-ului la Android 9.0 Pie și pe plan european. Ar putea dura ceva totuși până când vom vedea actualizarea sosind și pe plan local, asta pentru că noul release vine treptat după cum ne anunță chiar cei de la Huawei.

Pachetul software include și noul EMUI 9.0, iar printre noutăți avem un refresh la capitolul design pentru zona Quick Setting, îmbunătățiri prin UI și gesturi de navigare. Există și funcția Adaptive Battery care ar trebui să contribuie la îmbunătățirea autonomiei oferită de către device.

Puteți verifica dacă actualizarea a sosit pe device-ul vostru direct din secțiunea Setări - Update-uri Software. Așteptăm confirmări din partea voastră în zona de comentarii de mai jos și aflați că ulterior și modelele Honor Play, Honor 10, respectiv Honor View 10 se vor bucura de tratamentul Android Pie. 

În 2019 update-ul ar trebui să vină și pe seria Mate 9 și pe terminalele P10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×