Modul "Dual-View Video" ajunge printr-o actualizare software pe smartphone-urile Huawei P30 și Huawei P30 Pro

1.321 ori
<b>Modul "Dual-View Video" ajunge printr-o actualizare software pe smartphone-urile Huawei P30 și Huawei P30 Pro</b>Una dintre funcțiile prezentate promovate în cazul smartphone-urilor Huawei P30 și Huawei P30 Pro chiar înainte de debutul device-urilor a fost și "Dual-View Video" - un mod special prin care se putem vedea acțiunea filmată

Una dintre funcțiile prezentate promovate în cazul smartphone-urilor Huawei P30 și Huawei P30 Pro chiar înainte de debutul device-urilor a fost și "Dual-View Video" - un mod special prin care se putem vedea acțiunea filmată folosind doi senzori foto din spate. Deși era ceva interesant pe care îl puteam primi la debut, iată că abia acum acest mod se livrează către telefoanele mai sus amintite.

Vine prin intermediul unei actualizări software ce poartă numele EMUI 9.1.0.153 și aflați că aceasta este o modalitate prin care putem vedea scena filmată din diferite perspective. Din changelog aflăm că modul Dual-View Video prezintă scena atât în plan panorama, cât și close-up cu zoom asupra subiectului după cum ni se exemplifică în clipul de mai sus. 

Printre alte noutăți aduse de către acest update mai avem și modul de captură Super Portrait care promite fotografii portret cu efecte bokeh îmbunătățite. Actualizarea se distribuie treptat astfel că va dura ceva până când va sosi în toate regiunile de pe glob.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×