Huawei Mate 10 Pro este actualizat la Android 9.0 Pie + EMUI 9 pe plan local; Iată noutățile

4.071 ori
<b>Huawei Mate 10 Pro este actualizat la Android 9.0 Pie + EMUI 9 pe plan local; Iată noutățile</b>La mijloc de săptămână avem o veste bună pentru posesorii de terminale Mate 10 Pro din România, aceea că Huawei tocmai a început să livreze pachetul de actualizare la Android 9.0 Pie + EMUI 9.0 și la noi pe plan local. Avem confirmări

La mijloc de săptămână avem o veste bună pentru posesorii de terminale Mate 10 Pro din România, aceea că Huawei tocmai a început să livreze pachetul de actualizare la Android 9.0 Pie + EMUI 9.0 și la noi pe plan local. Avem confirmări din partea membrilor grupului de Facebook Mobilissimo care afirmă că update-ul a sosit pe terminale achiziționate la liber.

Update Huawei Mate 10 Pro

Pachetul software de actualizare este unul generos la 3.86 GB și recomandăm descărcarea sa prin intermediul unei conexiuni wireless pentru a nu consuma traficul de date de pe cartelă. De asemenea, este recomandat să aveți și acumulatorul încărcat complet pentru ca procesul de update la noul release software să se desfășoare fără probleme sau întreruperi.

Ca noutăți principale, Huawei aduce aici un design actualizat și simplificat, gesturi de navigare, dar și modificări realizate la nivel de stabilitate a sistemului. Sunt rezolvate și bug-urile semnalate de către utilizatori în versiunea precedentă. Utilizatorii care au instalat Pie pe Huawei Mate 10 Pro susțin că sunt remarcate schimbări pozitive și la capitolul baterie, unde au fost realizate optimizări. 

Aflați că cel mai mic preț de pe plan local pentru Huawei Mate 10 Pro este de 1.999 lei, sumă practicată de Altex. Recenzia telefonului o găsiți aici! 

Mulțumim pentru pont cititorului nostru, Paul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×